Miért nem engedi meg édesapám hogy ott aludjak a barátomnál? Hogy lehetne, , rábeszélni, , , megbeszélni vele hogy megengedje?
17éves vagyok /lány/ és édesapám nem akarja megengedni hogy ott aludjak nála..A barátom meg nem tud itt aludni nálam mert sokaln vagyunk és nem igazán férnénk el.
Szeretnék vele aludni ,vele ébredni ,nézni ahogy álmodik, hallgatni ahogy szuszog mellettem ..ez nagyon hijányzik nekem .Pedig már 2éve együtt vagyunk.
Tanácsokat kérek hogyan tudnám megbeszélni édesapámmal ezt a dolgot,anyukám megengedi,de apám a döntő...
Már több százszor megbeszéltem vele mindent ,de egyszerűen nem tudja felfogni ,vagy csak direkt csinálja..
nemtudom ,de már kezd az idegeimre menni ... mindig azt mondja hogy csak azért akarom hogy ittaludjon hogy jól megbasszon ...persze...
:( :S
Apud tényleg azt mondja, hogy csak azért akarna ott aludni, hogy megb_sszon? o.O Hát ez szép nemmondom...Mond el neki azt, amit itt leírtál ( Szeretnél vele aludni, ébredni; nézni ahogy alszik; hallani ahogy szuszog ). Szerintem, ha ezt így elmondod neki, akkor rájön - vagy legalább komolyan elgondolkodik rajta -, hogy tényleg szereted és nem a dugás miatt vagytok együtt. Lehet, hogy ciki lesz ezt elmondani, de hidd el, meg fogja érteni. Ha meg azt mondja, hogy nem, akkor kérdezz vissza, hogy "Miért, te anyuval azért jöttél össze, hogy dughassatok? Vagy csak azért, mert igazán szeretted és mellette szerettél volna lenni örökké?" Hidd el, ez beválik!
Ha mégsem, menj el a pasidhoz azzal, hogy a barátnődnél alszol. A barátnődet meg hívd fel, hogy falazzon neked és tudja, hogy mit mondjon, ha esetleg felhívnák őt a szüleid.
Kedves helyesírós! Valószínűleg nem olyan hülye a kérdező, hogy úgy írja: "hijányzik" csak elgépelte. De ha te ilyen okos vagy, akkor miért írsz ilyet hogy "ottaludjon?"
Na ez már nem elgépelés - okostojgli - úgy rühellem ha valaki nem arra reagál amire kellene - ez nem a fikázó oldal - hanem válaszolni kellene a feltett kérdésre.
Nos, az ottaludni kérlek nem elgépelés?Hogy véletlen kimarad egy betűköz? :-) De a hijányzik az elgépelés?
Tudod mit? Legyen ahogy akarod.
De ha kimosnád a csipát a szemedből,akkor látnád a kérdésre való választ is
Már mondtam neki hogy ő képzelje az én helyembe magát ,és mondta h ő 20évesen már nem lakott otthol és amint megismerkedtek anyámmal el is költöztek külön házba..
És az ő szülei nem is nevelték.3x bukott meg általánosba,17 évesen elköltözött az ország egyik végéből ,a másikba ,és leszarta az anyáékat..
De ő olyan szigorú velem ,mondtam neki mindent ...de semmi...
Léci segítsetek ... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!