Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha tudom hogy...

Mit csináljak ha tudom hogy apám megcsalja anyámat?

Figyelt kérdés

Párszor láttam màr furcsa üzeneteket de nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget. Ma azonban az üzenetet amit a nőnek szánt, véletlenül nekem küldte el. Magyarázkodik nekem, én pedig próbálok úgy tenni mintha nem is érdekelne a dolog. Mert olyan sms-ről van szó, amiben azt írja hogy hazaért meg hasonló semleges dolgok. Szóval nekem is írhatta volna. De tudom hogy nem nekem szólt. Anyámnak meg biztosan nem.

Ráadásul apám autóját láttam olyan környéken amerre semmi keresnivalója nincs és nem is volt. És amikor rákérdeztem akkor is azt mondta, hogy a munktársa kérte kölcsön az kocsit mert valami dolga volt.

Nem tudom hogy kezeljem az ügyet. Magamban se tudom tartani. És anyámat féltem és sajnálom a legjobban. Mit csináljak? 16/L

2016. jan. 24. 19:36
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:
42%

már miért kellene kívülállónak képzelnie magát, mintha egy kolléga lenne???

ő a gyerekük, nem kell ezt még pillanatokra sem elfelejteni, nem kell kollégának képzelnie magát!

jót akar, ha anyuka tud a helyzetről, majd elmondja!

könyörgöm, 16 éves, már szinte felnőtt, a testvére pedig még idősebb, nem fognak belerokkanni, nem 5 évesek már!

nem kell a szülőknek sem ovisként kezelni őket, mert nem hülyék!

2016. jan. 24. 21:29
 32/61 holnaptegnapja ***** válasza:
38%

Ha megosztottad a bánatod és ezzel kitetted a tyúkszemed, és ráléptem.

Miért csodálkozol, hogy fáj, ha rálép valaki?

======================================

"a 20%-os válaszolónak: MI VAN????? "

======================================

A 20%-ot egy gép adja automatikusan.

Nem régen léptem ide be és azonnal 100%-ot fog adni a gép? Nem a %-ra törekszem, mert az nem érdekel.

Azt hiszem a kérdésedre válaszoltam amit Te tettél fel.

A válaszom nem az én magán válaszom.

Tapasztalat és bocs, de már rég elmúltam tini.

A válaszaim az idő múlásával lett ilyen.

Ha fáj, akkor elnézést.

Te kérdeztél, és tetted nyilvánossá a kérdésed.

A feleletem:

- így működik a való világban.

Legalább is így kéne.

Ha a szüleid megcsalják egymást az elsősorban az Ő privilégiumuk és nem a tied.

Ha felelőtlenek, akkor az a gyanúm, hogy éppen az egyik szülővel társalgok, és nem a fiúval.

(akár lehet trükközni is), az igazság akkor is egy.

Nem az én igazságom, hanem amilyeneket az emberek hoztak.

Nézz utána az interneten. Pl. a személyiségi jogoknál.

Ha te lennél a gyerek áldozat.

Te csak utána jöhetsz szóba, ha már a felnőttek majd ezt a gondjukat megszeretnék tárgyalni a gyerekükkel.

Ezen hiába lázadsz, mert tényleg ez a világ rendje.

Ezt a rendet az emberek alakították ki.

Tüntess ellenük. De ne engem okolj.

Mert most épp a hozzászólásom ellen lázadsz.

Nem tudom kivel beszélek, csak azt, hogy feltett egy kérdést.

Arra válaszoltam - függetlenül attól, hogy ezt a kérdést ki tette fel a családból akármilyen néven.

-----

Ha tudod a választ a kérdésedre, akkor minek teszed ide fel?

2016. jan. 24. 21:34
 33/61 anonim ***** válasza:
62%

Emlékezzetek ti milyenek voltatok 16 évesen. A többségetek nyomi kiskölyök volt, szánalmas tiniproblémákkal.

Ezt az egészet gyerekes szarkeverésnek hívják. Ezek nem bizonyítékok, hanem gyerekes kombinálás. Ha felnőttként akarsz viselkedni, akkor beszélj apáddal felnőttként. Nézz a szemébe, és ne sunyi módon köpd be anyádnak. Ez ócska dolog, még felnőttek esetében is. Ha nagyon kíváncsi vagy akkor óvatosan puhatolózz kicsit.

Én pár éve rajtakaptam a sógoromat, egy prostizós oldallal. Biztos vagyok benne, hogy el is ment qrvázni, mert olyan, sokat utazik. Eszemben nem volt beköpni nővéremnél, hogy tönkreverjem a házasságukat két kislánnyal. Azóta kiderült megcsalta egy kolléganőjével, de megbeszélték a dolgot. Párterápiára járnak és dolgoznak az ügyön...

Most milyen lelkiismeretfurdalásom lenne, ha miattam elválnak, mert megkeverem a szart köztük?? Itt emberi sorsokról van szó...felnőtt emberekéről.

2016. jan. 25. 03:28
 34/61 anonim ***** válasza:
76%
Lehet hogy anyukád tud a dologról, és tudomásul vette,sok ilyen házasság van. És ezt nem kötik a kamasz gyerekük orrára. Próbáld magadban megemészteni, hogy a szüleid házassága esetleg nem tökéletes és ne avatkozz bele. Elrendezik ők egymás között valahogy.
2016. jan. 25. 04:31
 35/61 anonim ***** válasza:
62%
Akik azt írják, hogy semmi köze nincs a kérdezőnek két "felnőtt" ember kapcsolatához, az ezek szerint végig nézné azt, hogy a saját apja|anya megcsalja a másik szülőjét? Szerintem akik házasok és megis csalja az egyik fél a másikat, nem "felnőtt" viselkedés. De persze azt nem tudjuk, hogy van-e rá ok, vagy nincs. Én a kérdező helyében igenis beszélnék erről az apámmal, aki meg azt írja, szard le, nem a te dolgod, annak valami baja van...
2016. jan. 25. 06:44
 36/61 anonim ***** válasza:
87%

"az üzenet amit a nőnek szánt" tehát van egy nő akinek többször is írt sms-t? Mert ha igen az szerintem elég bizonyíték.

De nem tudom mit tennék a helyedben. Én biztos nem tudnék ugyanúgy nézni többet a szüleimre mint azelőtt. Ha most még a szüleiddel nem akarsz erről beszélni, de valakivel igen, akkor olyannak mondd el akiben bízol, nehogy pletyka legyen belőle ami esetleg eljut a szüleidhez.

2016. jan. 25. 09:28
 37/61 anonim ***** válasza:
26%

De senki nem tudja milyen "üzenet"... egyáltalán honnan tud az előzőekről? Turkált az apja mobiljában? Mert az sokkal gázabb az egésznél...

Amúgy tudom milyen érzés ez. Apám majdnem lelépett egy külföldi nővel. Lehet dugtak is, talán 10 éves voltam. Anyum nagyon kivolt.... de próbáltak megkímélni ettől. Végül mellettünk döntött, de utólag elmondta, majdnem öngyilkos lett a vasútállomáson... ebből én semmit sem értettem gyerekként.

Nővérem pedig elfogadta, hogy a férje most éli a második tinikorát. Rohadt szar, és lehet máskor is megfogja még csalni... de a család most már fontosabb mindennél. A két törékeny kislánynak apa kell és biztos család ebben a kegyetlen világban. Megtehetné, hogy elűzi... de mégis mi a jóéletet kezdene 2 gyerekkel egyedül apa nélkül? Szar dolgok ezek nagyon... de sokkal mélyebbek, mint egy 16 éves tapasztalattal fel lehet fogni.

2016. jan. 25. 11:52
 38/61 anonim ***** válasza:
Majd megìrod, hogy szóltál-e anyudnak és mi lett a vége ? Szerintem mindenki kíváncsi rá.
2016. jan. 25. 13:29
 39/61 anonim ***** válasza:
93%
Valahol olvastam ezt a témában... A felnőttéválás egyik fontos lépése, hogy rájövünk az élet nem fekete-fehér, boldog-szomorú hanem rengeteg árnyalata van jó és rossz között. Majd megérted...
2016. jan. 25. 14:11
 40/61 anonim ***** válasza:
90%

Sajnos ezzel a gyerekek miatt maradjunk együtt hozzáállással nem tudok egyetérteni. A gyerek talán nem veszi észre, még ha nem is pont így mint a kérdező esetében, hogy a szülei kapcsolata, házassága megromlott?

Vagy nem derül ki és megmarad a család hazugságban, vagy kiderül és az Anyukád eldöntheti akar-e egy ilyen után Apukád mellett maradni.

Szerintem jobb az igazság még ha baromira fáj is. Mert azután legalább van esély megbeszélni, hogy hogyan tovább.

2016. jan. 25. 15:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!