Szólnátok emiatt, vagy hagyjam?
Valahányszor itt van a bátyám barátnője, rettegve várom,hogy mikor kezd el pusziszkodni a bátyámmal.
Ugyanis mindig ilyen cuppanós puszikat ad neki, és az valami förtelmes, szerintem gusztustalan, és a család többi tagjára nézve nem túl tapintatos.Természetesen nem egyet ad, hanem percekig csak a hangos cuppogást hallani, már a leírásával kerülget a hányinger...
Be lehet csukni az ajtót, azt csinálnak amit akarnak..de lehetne kulturáltan is puszikat adni, nem értem miért kell akkorát cuppannia,hogy a papagáj is leforduljon a ketrecben.(az egész házban hallani)
Igen csak puszi, és nem, nem irigy vagyok.Ja és nem ez a legnagyobb problémám, de igenis zavar.Az ilyen jellegű válaszokat csak jelenteni tudom provokációként.
Nem tudom,hogy szólhatnék,hogy hé hallod, ne cuppogjon már...ezért is hagytam eddig, de tényleg nagyon zavaró, ha meg becsukom az ajtót, úgy felmelegszik a szoba,hogy megmaradni nem lehet.Persze becsukom mert az is jobb, de bármelyik órában rákezdhet a csaj, és még kiszámítani sem tudom.Förtelem.
Ha nem olyan problémával állok elő, hogy meghalt a családom, akkor már csak 14-16 éves lehetek?
Azt gondolom,hogy ez az oldal pont az ilyen kicsinyes kérdésekben nyújthat segítséget.Eddig bármi komolyabbat írtam ki, gyakorlatilag semmi haszna nem volt a válaszoknak, ha pedig valami apróságot írok ki, rögtön 14 éves vagyok.
21 éves vagyok, és bár jelenleg egyedülálló, de én minimum becsukom az ajtót.Sosem cuppogtunk úgy megállás nélkül, hogy mindenki itthon, és még az ajtót sem csukom be.
Lehet csinálni, csak legyen már bennük annyi,hogy ne nekem kelljen zajokat generálnom,ajtót becsukni,hogy ne ezt hallgassam.A másik meg, lehet úgyis csókolgatni,hogy nem cuppan akkorát mint a ház...gusztustalan egyszerűen, és sajnálom,ha valakinek arra van gusztusa,hogy mások "intim" viszonyát bármilyen szinten is percekig hallgassa, netán nézze.
Engem is kimondottam idegesítenek ezek a cuppantós puszik. Egyszerűen undorítónak találom, akár párkapcsolatban történik, vagy szülő cuppog a kicsinyével. Szerencsétlen csecsemő meg még tiltakozni sem tud. Pedig 33 éves vagyok, és igen, én is szoktam megpuszilni mind a férjem, mind a gyerekeimet.
Volt már akire rászóltam ez miatt, hogy az én környékemen meg ne próbáljon cuppogni. Javaslom neked is ezt a megoldást. Nehogy már te érezd magad rosszul ez miatt. Lehetnének egy kicsit gusztusosabbak attól, hogy szerelmesek.
23 éves vagyok és most végeztem egy hete az egyetemmel. ;)
Vagyok szociálisan annyira érzékeny, hogy tudjam, hogyan kell kezelni egy ilyen helyzetet.
...de ha már így személyeskedsz, na és te mit kezdesz unalmas perceidben? A tesód után hallgatózol? Csukd be az ajtót...
Őszintén nem érdekel,hogy milyen a szociális érzékenységed, sem pedig az,hogy mit végeztél el.
Időd,az látom rengeteg, van, ha már befejezted az egyetemet, mehetnél is a mekibe sütni.
Csak tudod a személyeskedést nem én kezdtem, és már réges-régen nem a kérdésre válaszolsz (sőt eddig sem tetted) ugyanakkor, mint láthatod, sikeresen lesüllyedtél a nagy egyetemi végzettségeddel, egy "14-16 éves" színvonalára, mert visszajársz, és pont mint egy gyerek visszavágsz a személyeskedésre, ami azért elég szánalmas, főleg így az után,hogy eldicsekedtél a végzettségeddel.
Részemről befejeztem "23 éves felnőtt"...
Kiírtál egy kérdést, válaszoltam is rá rendesen, de ne zavarjon. :) Arról meg nem tehetek, ha neked nem tetszik.
Az meg elég sötét emberre vall, aki szerint egyetemi végzettséggel (annak pontos ismerete nélkül) csak mekibe lehet elmenni dolgozni. Egyébként te is elég gyakran jársz ide, ahogy nézem, szóval neked is elég sok szabadidőd lehet. Azt pedig bemásolhatnád, ahol szerinted elkezdtem személyeskedni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!