Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szólnátok az én helyemben,...

Szólnátok az én helyemben, vagy hagyjam a dolgot későbbre? (Lent kiegészítem)

Figyelt kérdés
Másfél hónapja vagyunk együtt a barátommal, mindketten 20 évesek. Amióta együtt vagyunk nem voltunk még soha kettesben, úgy, hogy több időt tölteni kimondottan tervezett programban. A barátaival/haverjaival megyünk szórakozni, de ez még nem lenne baj, hanem észrevettem, hogy nem törődik úgy velem, azt érzem nem vagyok neki fontos, ugyanakkor (ezzel ellentmondok magamnak) látom rajta, hogy örül és szeret velem lenni, csak ha szól egy haver az az első. Pl.: tegnap végre, hogy egész nap haverokkal/ismerősökkel voltunk este együtt lennénk, és hívta egy ismeőse, és ugrott és mentünk, hiába kérem, hogy ne. Nem tudom, hogy azért van ez, mert nyári szünet van, vége a nyári melójának, és most örül és bulizik amég tud, vagy tényleg nem érdeklem és nem szeret. Szólni akarom neki, és megbeszélni ezt vele, de várjak még? Változhat ez ha jön a suli? Várjak addig vagy most szóljak?
2009. aug. 21. 12:40
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen, változhat, ha jön a suli. De szerintem nem pozitív változás lesz... Mindenképpen beszéljétek meg, mondd el neki, hogy mi bánt, és akkor tudtok változtatni, ha ő is akarja. Ha meg nem változtat, akkor vagy beletörődsz, hogy te maximum csak második lehetsz a haverok után, vagy inkább keresel egy olyan srácot, akinél te leszel az első. 27/L
2009. aug. 21. 12:45
 2/8 anonim ***** válasza:

Szerintem probald megemeszteni. 20 evesek vagytok, tehat eleg fiatalok. Neki egyelore a haverok nagyon fontosak, mert annyira meg nem erett meg a kapcsolatotok, hogy nelkulozze oket vagy nemet mondjon nekik. Ha szolnal neki, ugy erezne, hogy guzsba kotod. (Erre nagyon erzekenyek a pasik...) Probalj esetleg egy kicsit rafinalt lenni es szervezz te programot. Mozi, 1 napos kiruccanas valahova, strand...hatha bejon es nem akarja a haverjait is magaval hurcolni.

En ugyan mar 32 eves vagyok, de pontosan emlekszem hasonlo szitura ennyi idos korombol. :o)

2009. aug. 21. 12:50
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy írtatok, de ne értsetek félre, én nem az az ,,idegbeteg,, erőszakos típus vagyok, hogy nem engedném a haverjaival, sőt csak akkor megyek velük, ha hív, mert tőlem nyugodtan mehet oda ahova akar. Viszont így másfél hónap után úgy érzem, ez rosszat jelent, hogy nem akar kettesben velem lenni. Ez miatt nem érzem azt, hogy szeretne/ragaszkodna/vágyna rám. Félek, hogy én nem vagyok olyan fontos neki, mint Ő nekem.
2009. aug. 21. 13:15
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem még azért van ez, amit irtál,mert másfél hónap az még annyira nem sok idő, bár nm tudom, hogy mik a rekordok ilyen téren nálatok, de egy idő után meg lehet a haverokat is unni. a kérdés csak az, hogy hogy akar megismerni így, ha soha nem vagytok külön? légy egy kicsit határozottabb, vagy próbáld ki fordítva. menjetek legközelebb a te barátnőiddel el valahová úgy, hogy ő is ott van. és csináld ezt egy jó hétig. rá fog ő jönni, hogy nem mindig olyan jó ez a helyzet neked:) sok sikert!
2009. aug. 21. 13:57
 5/8 A kérdező kommentje:
Csak olyan rossz érzés, mert engem bánt ez a dolog, és nem tudom elmondjam-e neki vagy ne, mert szinte megőrülök már :(
2009. aug. 21. 17:52
 6/8 anonim ***** válasza:
nyíltan sztem egyszerübb, ha a szemébe mondod mi a bajod, mert utánna meglátszik rajtad, és abból csak a veszekedés van, ha magadba tartod, és később vágod a fejéhez. inkább higgadtan!
2009. aug. 22. 12:24
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem gondolom, hogy az az idegbeteg liba lennel, de a haverjai szempontjabol az leszel, ha elmondja nekik, hogy tobb idot szeretnem kettesben lenni vele. Hat, esetleg uljetek le megbeszelni a dolgokat, vegulis te ismered a parod. De a masfel honap nem sok ido, a pasiknak meg plane nem.
2009. aug. 22. 15:42
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy írtatok. Én is úgy érzem, hogy beszélnem kell vele, mert így csak duzzogok magamban, és jobb közölni higgadtan, mint mikor sértődötten a fejéhez vágnám.
2009. aug. 22. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!