Szólnátok emiatt, vagy hagyjam?
Valahányszor itt van a bátyám barátnője, rettegve várom,hogy mikor kezd el pusziszkodni a bátyámmal.
Ugyanis mindig ilyen cuppanós puszikat ad neki, és az valami förtelmes, szerintem gusztustalan, és a család többi tagjára nézve nem túl tapintatos.Természetesen nem egyet ad, hanem percekig csak a hangos cuppogást hallani, már a leírásával kerülget a hányinger...
Be lehet csukni az ajtót, azt csinálnak amit akarnak..de lehetne kulturáltan is puszikat adni, nem értem miért kell akkorát cuppannia,hogy a papagáj is leforduljon a ketrecben.(az egész házban hallani)
Igen csak puszi, és nem, nem irigy vagyok.Ja és nem ez a legnagyobb problémám, de igenis zavar.Az ilyen jellegű válaszokat csak jelenteni tudom provokációként.
Nem tudom,hogy szólhatnék,hogy hé hallod, ne cuppogjon már...ezért is hagytam eddig, de tényleg nagyon zavaró, ha meg becsukom az ajtót, úgy felmelegszik a szoba,hogy megmaradni nem lehet.Persze becsukom mert az is jobb, de bármelyik órában rákezdhet a csaj, és még kiszámítani sem tudom.Förtelem.
...és biztosan felülről hallod azt a hangos cuppogást??
:)
Az ilyentől én is frászt kapok, biztos nem sokáig hagynám szó nélkül. Elég primitív viselkedés.
Utolsónak: Ok, hogy ő is azt fogja csinálni, de nagyon nem mindegy, hogy kettesben csinálja-e, vagy társaságban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!