Mért van az hogy egyesek utálják a testvérüket? H lehet ez vagy miért utáltátok meg egymást?
Nekem 1 húgom van. 11 év a korkülönbség, megszoktam, hogy gondoskodom róla. Mióta saját családom van, már nem "telepszem rá annyira". De ez pont jól jött ki, mert addigra már ő is felnőtt. Az ő megjegyzéseiből észreveszem, hogy néha neheztel a szüleinkre, amiért én vagyok az okos nagylány és őt még nem tartják annyira rátermettnek, önállónak. Velem szemben viszont sosem mutatja. Én szeretem és ha őt megkérdeznénk, biztos ő is ezt mondaná. Hetente többször meglátogat minket, mindkét gyereknek a keresztanyja.
Nekem két fiam van. 4 év a korkülönbség. Remélem ők is szeretni fogják egymást. Sokszor gondolok rá, hogy jobb, ha van egy lánytestvér is, mert, ha a szülők már nincsenek ők jobban összetartják a családot. Fentieket olvasva, azért látom, hogy nem mindenhol van így.
Állandóan veszekedünk, anyám őt védi mindig, őt elhalmozza mindennel én szinte semmit se kapok tőle.
A tesóm hisztis, erőszakos, kibírhatatlan, vele nem lehet beszélni, mindenen felhúzza magát és kiabál. Nem csak velem, másokkal is.
Már mondtam anyámnak hogy jobb lett volna ha egyedüli gyerek maradok.
Volt hogy 1 hétvégét nem volt itthon, olyan nyugodt voltam mint még soha:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!