Feleségek, mit szólnátok, ha a férjetekkel elútaznátok egy távoli exotikus országba, amit ti szerveztek meg, kettesben lenni egy kicsit, kizökkenni a munkából, feldobni az életeteket?
Most eszembe jutott a saját esetem, amikor elutaztam párommal egyitomba nyáron. Alapból nem bírom a meleget, ott meg maga volt a pokol. Egyszerűen annyira zavart a klíma, hogy nem tudtam testiségre gondolni. Azóta is Európa párti vagyok kirándulás szempontjából. Pár napnél tovább én nem bírom az egzotikusabb helyeket. Idegenek, rossz a klíma... stb. Nekem kimondottan stresszes az is, még ha el is locsi-pocsálok a medencébe, vagy elszörfözgetek a tengerbe.
Az már egy jó dolog, hogy gondolsz arra, hogy valami változás kell, de azt közösen kell eldöntenetek, hogy mi legyen az. Lehet ami neked nyerő ötlet, az őt feszélyezi. Nem biztos, hogy el tudott lazulni.
8:42
"Nincs szex 2 hét alatt? Akkor 1 hét után visszautaznék beadni a válópert.
Nő vagyok."
Nőőő?
Milyen nő az aki egy hétig sem bírja ki tömködés nélkül?!
Egy szánalmas, szexista!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!