Most először leszünk kettesben a férjemmel karácsony estéjén, úgy elszorul a szívem?
Értem, de azért kettesben nem is rossz :) Van, aki egyedül van, aki magányos így, azt már sajnálom.
Én tipikusan egyedül voltam az utóbbi években, mert a párom dolgozott karácsonykor. Az nem gond, mert mindössze nem volt itt, de nem állok egyszál magamban a világban. Ami még nekem se lenne ideális, sokan pedig még kevésbé bírják az egyedüllétet.
Fura lesz, persze, de mitől _félsz_? Ezt nem értem. Ott lesz a férjed s nyilván a gyerekek is jönnek majd :)
ne félj! ez az élet rendje. orulj neki, hogy már nekik is van -saját kis családjuk!
igy szép és kerek az élet!
Hát, ha nem 800 kilométerre lennének, én biztos meghívnám a szüleimet, ha már én nem mennék hozzájuk.
Mondjuk nálunk a férjemmel mindig meg van beszélve melyik évben kinél töltjük a 24-25-öt, egyik nap az egyik, másik nap a másik szülőknél.
Az év többi napján minden hétvégén együtt vagyunk a férjemmel, ez meg egy családi ünnep. Nem értem, miért otthon kuksolnánk, amikor a szeretteinkkel is lehetünk...
Ez nagyon kedves gesztus tőletek, mi 3-an vagyunk tesok 100 km-en belul lakunk, összesen 7 család alkalmazkodik ilyenkor egymáshoz. Idén pl hozzánk nem jönnek, az en szűk családomhoz pedig 27-en jut el mindenki karácsony 3.napjan (addig van karácsony amig mi akarjuk) de Szenteste a 4 alap család szülei összejönnek anyosomeknal, es egyutt Szentesteznek.
Tavalyelőtt mindenki otthon volt akkor apu meg anyu templomba mentek, forralt borozni voltak, utana pedig tv-könyv-beszélgetés volt a program ...
Próbáld meg feldobni, ok azt mondtak olyan volt mint amikor mi meg csak gondolatban voltunk... 😊
De azert biztos nem konnyu szulokent....
Nagyon meghatott a kérdésed, meg is könnyeztem (a hormonok). Nekem nagy pocim van már, így idén a szüleim jönnek hozzánk karácsonyra, mert már nem szívesen utazom. De ők viszonylag közel laknak (kb 150km), és a vonat tök jó eszköz az utazásukhoz, és nem is idősek.
De néha elgondolkodom, vajon nekik milyen lesz, hogy a fájukat csak maguk miatt állítják majd. Ti nem tudtok elutazni a gyerekekhez karácsonyra? vagy mondjuk a két ünnep között? külföldön élnek?
27hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!