Hogy lépjek ezen túl? Most mi legyen? Mitévő legyek ennyit ér hat év? Ennyire bízik bennem? Más mit szólna hozzá?
Megdöbbentő számomra,hogy a mai fiatalok milyen nagy problémát csinálnak kis dolgokból.Nem kellene levelezgetned a régi exeddel.A férjed joggal lehet féltékeny.Nme tudhatja,hogy mióta leveleztek,és mit írtok egymásnak.
Beszéljétek meg nyugodtan,már csak a két gyerek kedvéért is,akiket nem NEKi szültél,hanem kettőtöknek.
Ülj le a férjeddel és mondd el,hogy csak ez volt a téma, semmi olyan,amiért féltékenykednie kellene. Mondd el szépen higgadtam,hogy szereted, nem kell más és az ex már a múlt.
Természetesen nem jogos,hogy üvöltözött veled, de valószínű csak mert félt és nem akar elveszíteni téged és hát nem tudta,hogy mit írogattok,mióta stb., akkor lehet az is hozzátett,hogy nem tudott róla és félreértette a helyzetet.
Valószínű én is kiakadnék,ha párom a tudtom nélkül az ex-el dumcsizna, pedig tudom,hogy szeret,én is őt.
Nehogy már ne írhass magánlevelet egy barátodnak, akár az exednek! Főleg ha abban nincs semmi megcsalásra, flörtre utaló tartalom. Arról szólna a házasság, hogy nincs magánlevelezés? Miért "verted át" csak mert baráti levelet váltottál valakivel?
Utalsz arra, hogy más gondjaitok is vannak. Az oktalan, őrjöngő féltékenység, aslaptalan vádaskodás bántalmazói magatartás része is lehet, alacsony önbizalomra utal, mely gyakran torkolhat lelki vagy fizikai agresszióba.
Gyerek - ajándék: egy férfi igenis tisztelheti gyerekei anyját, persze, hogy közös gyerekek, de nem ő hordta ki, szülte meg, szoptatta őket. Meg kíváncsi vagyok, a gondozásukból mennyire vette ki a részét.
29/N
ezért nem jó divat nézegetni egymás levelezését. kár volt rászoktatni, most már mindegy...nálunk nem szokás, így nincsenek is köztünk ilyen bolhából elefántot viták a férjemmel :) de ha már így alakult, fordítsd vissza: "gondolod, ha ez szerelem lenne, olyan helyen bonyolítanánk a levelezést, amit TE IS LÁTSZ?" abban meg igaza van az előttem szólónak, hogy valószínűleg vannak ott komolyabb, lezáratlan ügyek bőven, azért pattan ki ilyen baromságon a vita...egyébként én is levelezek az exeimmel, nincs abban semmi.
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!