Ki lehet deríteni ki az anya?
Tegyük fel, van egy baba akinek ismeretlen az édesanyja. (nem örökbe fogadás, semmi ilyesmi)
Ki lehet valahogyan deríteni ki az anyja?
Vérvétel, DNS stb.
Na akkor nézzük sorjában. :)
Akkor az addig ok, hogy nem tudják azonosítani az anyát.
De volt egy másik felvetés is, mikor az apa tegyük fel ismert, csak az anya hogy is mondjam... nem akarja a nevét adni hozzá.
Az apa a születés után beviszi a babát a kórházba, lévén otthon születés történt. Ugye akkor kérdezik anya?
Hát az nincs.. Ugye olyan nincs hogy nincs. De ha nem akarja felvállalni, azaz a baba anyja neve nem lehet az övé, olyankor mi van?
A lapra ráírják, anyja neve ismeretlen.
Apa, gipsz Jakab.
Ugye mint korábban írtam, nem örökbe fogadás a kérdés, mivel azt tudom hogy olyankor azt írnak a születési kivonatra amit akarnak.. Pl mint nekem.
Hanem anya nincs, nem akarná nevét adni. De a pasi gyermeke.
Papírt kaphatna az illető a gyerekről, hogy a fia vagy lánya stb csak anya kiléte ismeretlen, vagy a gyereket ott tartanák és nyomozás indulna anya ellen / után.
Lehet itt elbeszélünk egymás mellett. :)
Azért szép lassan csak megértjük itt egymást. :)
Igen, ez nekem is megfordult a fejemben, hogy esetleg nyomozást indítanak esetleges bűncselekmény miatt.
Viszont fenn állhat az a lehetőség is, hogy anya bujkál valami vagy valaki elől, és nem szeretné ha egy baba után esetleg utolérhető legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!