Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Fogalmam sincs mihez kezdjek....

Fogalmam sincs mihez kezdjek. A párom 8év után itt hagyott 3gyerekkel. Visszament az anyjához, aki mindig ezen áskálódott. De nem is ez a fontos, ha ő így el tudott menni, menjen. De a kicsik?

Figyelt kérdés

A három gyermekem közül a kettő kicsi közös.Saját házban lakom,nincs rajta hitel.Gyesen vagyok a kicsivel

Fogalmam sincs mit tegyek.Nem.tudom,hogy fogok elmenni dolgozni,mert kb 6000!!!!!!!forinttal hagyott itt...elvitte az összes pénzt..Kétségbe vagyok esve....hogyan tovább??

2016. jan. 11. 10:46
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
57%

Venyigeszú

engem sokan nem szeretnek itt, még ha normális választ is adok akkor is lepontoznak, mert ÉN írtam...mégsem vagyok 40%-on :D

elég sok mínuszt kapok mind1 mit írok :)

22F

2016. jan. 11. 14:22
 42/49 anonim ***** válasza:
79%

IQ harcosok, olvasni tudni kéne:

"elvitte az összes pénzt."

gondolom otthon volt a megtakarítás, apuci felmarkolta és lelépett. már mindegy hogy mennyi megtakarítása volt, mert kb annyit hagyott ott amennyi a pénztárcájában van!

2016. jan. 11. 14:29
 43/49 acelsziv ***** válasza:
56%

42: ráadásul lelkesen szidják a kérdezőt, hogy biztos nem volt jó, megcsalta stb... De az apuci aki lelépett és ott hagyta a gyerekeit egy fillér nélkül kilátástalanságban? Az micsoda? Mindezt írom férfiként.

Amúgy a százalékok... Nyilván mindenki kap lepontozást, de egy bizonyos érték alatt már látszik, hogy nem poénból annyi amennyi. És erre rátesz a válaszaival is.

2016. jan. 11. 14:32
 44/49 anonim ***** válasza:
69%
Ahogy már írták, első körben nézz utána a neten, hogy milyen civil családsegítő szervezetek vannak a közeledben. Ha csak alapvető élelmiszereket kapcs, már tudsz főzni és előrébb vagy. Illetve ők tudnak szakszerű tanácsot adni, hogy minél gyorsabban és a lehető legkevesebb illetékkel tudd intézni a gyerekek elhelyezését, gyt-t, stb.
2016. jan. 11. 14:36
 45/49 anonim ***** válasza:
24%

Nagyon keveset írtál.

1. Hány gyerek közös a pároddal, házastársak vagytok?

2. Hány éves vagy, milyen végzettséged és munkatapasztalatod van?

3. Hol éltek, ház milyen értékű? Autó a neveden van? Milyen értéke van?

4.Családod tud segíteni vagy közeli ismerős?

Legelső és legkönnyebb lehetőség ha eladod az autód (ha a neveden van és nagyobb értékű nem pedig 100 ezret ér) sürgősen nyomottabb áron. A pénz egyrészéből szűkősen éltek amég munkát nem találsz és egyenesbe nem jöttök. Addig lehet BKV-zni is van aki egy életen át jár tömegközlekedéssel.

2. Munkát keressel, megprobálsz elhelyezkedni.

3. Ha nem tudod fenntartani a házat akkor ideiglenes kiadhatod (ha pedig jó környéken van akkor nagyobb összeget is kapsz érte) és közben egy kisebb lakást bérelsz 4-nek.

4. Amég dolgozzol addig a nagyobbik tud vigyázni a kicsikre is, persze ha elégé komoly és megbízható a 15 éves gyereked. Ha ilyen elkényesztett, kiszolgált oriás csecsemő esélytelen..

5. Ha van drágább értéktárgyad beadhatod a BÁV-hoz és amint lesz pénzed kiváltod.

Én 25 éves fejjel gyermektelenül igy cselekednék.

2016. jan. 11. 15:57
 46/49 anonim ***** válasza:
11%

45# Családit a nevedre kéred.

Szerintem segélyt nem fogsz kapni, de az önkormányzat segíthetne bölcsiben elhelyezni a legkisebbet. Akkor pedig megvan oldva a felügyelete is és tudsz munkát keresni, dolgozni.

2016. jan. 11. 16:06
 47/49 anonim ***** válasza:
39%
Nem tudom merre élsz,de távmunkát lehet,hogy tudnék adni. Nem főállásban,hanem mellék,de alkalmanként 20-25.000 Ft nem rossz,szerintem....
2016. jan. 11. 17:08
 48/49 anonim ***** válasza:
30%
OFF amikor valami baromagyú hímjogi aktivista azzal jön, hogy "a nők a felelősek a családok széteséséért, mert ők adják be a válóperek többségét", akkor meg kell mutatni nekik pár ilyen kérdést
2016. jan. 11. 21:03
 49/49 anonim ***** válasza:
15%
Hát nem azért, de ha mindig is anyuci kicsi fia volt és folyton áskálódott az anyja, akkor ez a végkifejlet mégsem olyan meglepő...
2016. jan. 11. 23:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!