Fogalmam sincs mihez kezdjek. A párom 8év után itt hagyott 3gyerekkel. Visszament az anyjához, aki mindig ezen áskálódott. De nem is ez a fontos, ha ő így el tudott menni, menjen. De a kicsik?
A három gyermekem közül a kettő kicsi közös.Saját házban lakom,nincs rajta hitel.Gyesen vagyok a kicsivel
Fogalmam sincs mit tegyek.Nem.tudom,hogy fogok elmenni dolgozni,mert kb 6000!!!!!!!forinttal hagyott itt...elvitte az összes pénzt..Kétségbe vagyok esve....hogyan tovább??
Venyigeszú
engem sokan nem szeretnek itt, még ha normális választ is adok akkor is lepontoznak, mert ÉN írtam...mégsem vagyok 40%-on :D
elég sok mínuszt kapok mind1 mit írok :)
22F
IQ harcosok, olvasni tudni kéne:
"elvitte az összes pénzt."
gondolom otthon volt a megtakarítás, apuci felmarkolta és lelépett. már mindegy hogy mennyi megtakarítása volt, mert kb annyit hagyott ott amennyi a pénztárcájában van!
42: ráadásul lelkesen szidják a kérdezőt, hogy biztos nem volt jó, megcsalta stb... De az apuci aki lelépett és ott hagyta a gyerekeit egy fillér nélkül kilátástalanságban? Az micsoda? Mindezt írom férfiként.
Amúgy a százalékok... Nyilván mindenki kap lepontozást, de egy bizonyos érték alatt már látszik, hogy nem poénból annyi amennyi. És erre rátesz a válaszaival is.
Nagyon keveset írtál.
1. Hány gyerek közös a pároddal, házastársak vagytok?
2. Hány éves vagy, milyen végzettséged és munkatapasztalatod van?
3. Hol éltek, ház milyen értékű? Autó a neveden van? Milyen értéke van?
4.Családod tud segíteni vagy közeli ismerős?
Legelső és legkönnyebb lehetőség ha eladod az autód (ha a neveden van és nagyobb értékű nem pedig 100 ezret ér) sürgősen nyomottabb áron. A pénz egyrészéből szűkősen éltek amég munkát nem találsz és egyenesbe nem jöttök. Addig lehet BKV-zni is van aki egy életen át jár tömegközlekedéssel.
2. Munkát keressel, megprobálsz elhelyezkedni.
3. Ha nem tudod fenntartani a házat akkor ideiglenes kiadhatod (ha pedig jó környéken van akkor nagyobb összeget is kapsz érte) és közben egy kisebb lakást bérelsz 4-nek.
4. Amég dolgozzol addig a nagyobbik tud vigyázni a kicsikre is, persze ha elégé komoly és megbízható a 15 éves gyereked. Ha ilyen elkényesztett, kiszolgált oriás csecsemő esélytelen..
5. Ha van drágább értéktárgyad beadhatod a BÁV-hoz és amint lesz pénzed kiváltod.
Én 25 éves fejjel gyermektelenül igy cselekednék.
45# Családit a nevedre kéred.
Szerintem segélyt nem fogsz kapni, de az önkormányzat segíthetne bölcsiben elhelyezni a legkisebbet. Akkor pedig megvan oldva a felügyelete is és tudsz munkát keresni, dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!