Fogalmam sincs mihez kezdjek. A párom 8év után itt hagyott 3gyerekkel. Visszament az anyjához, aki mindig ezen áskálódott. De nem is ez a fontos, ha ő így el tudott menni, menjen. De a kicsik?
A három gyermekem közül a kettő kicsi közös.Saját házban lakom,nincs rajta hitel.Gyesen vagyok a kicsivel
Fogalmam sincs mit tegyek.Nem.tudom,hogy fogok elmenni dolgozni,mert kb 6000!!!!!!!forinttal hagyott itt...elvitte az összes pénzt..Kétségbe vagyok esve....hogyan tovább??
Mellesleg ha így áll a dolog, hogy nem jön haza akkor az első utad a lakatoshoz vezessen, és abból a 6 ezerből cseréltesd le a zárat!
A második meg az önkormányzathoz vezessen, és nemtudom van e erre mód de biztosan van, próbáld meg kényszer kijelenteni (ehhez persze muszáj azt hazudnod, hogy hónapok óta nem él veled, és nem fizet semmit a gyerekek után).
Légyszi ne zuhanjál össze, mert nem enneka van most itt az ideje, most cselekedni kell!
Rengeteg dolgod van ma és már 11 óra!!
Hagyd az ilyen feljelentést, stb-t most , ráérsz vele ha már van melód, mivel ez családi szitu így úgysem történik semmi max annyit tud csinálni a béna hivatalok tömkelege hogy elszedik a gyerekeket.
Azonnal szerezz pénzt, tv-t számítógépet, ékszereket bármid ami van tedd pénzzé, de ezt még a mai és a holnapi nap folyamán intézd el! Ha ez megvan egy részéből vásárolj olcsó tartós élelmiszert, és valakit keríts aki legalább ezen a héten tud vigyázni a gyerekekre amíg te intézkedsz és pénzt szerzel! Vagy ha tudod akkor bízd rá a nagy gyerekre a két kicsit.. Neked a héten legkésőbb pénzt kell szerezned, különben leshetsz jövő héten..
Ha nincs más mód a kocsit is add el autófelvésárlónak, csak az sokmindenben meggátol majd ha nincs autó.
Meg ne állj amíg nincs a kezedben minimum 300 ezer.
És útközben amerre mész mindenhol kérdezősködj nem kell e bármilyen munkaerő, takarító akármi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!