Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Fogalmam sincs mihez kezdjek....

Fogalmam sincs mihez kezdjek. A párom 8év után itt hagyott 3gyerekkel. Visszament az anyjához, aki mindig ezen áskálódott. De nem is ez a fontos, ha ő így el tudott menni, menjen. De a kicsik?

Figyelt kérdés

A három gyermekem közül a kettő kicsi közös.Saját házban lakom,nincs rajta hitel.Gyesen vagyok a kicsivel

Fogalmam sincs mit tegyek.Nem.tudom,hogy fogok elmenni dolgozni,mert kb 6000!!!!!!!forinttal hagyott itt...elvitte az összes pénzt..Kétségbe vagyok esve....hogyan tovább??

2016. jan. 11. 10:46
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
33%
végső esetben anyaotthonba mész a gyerekekkel együtt, ha már semmi más esély nem maradt, így lesz 1 éved talpra állni.
2016. jan. 11. 11:00
 12/49 anonim ***** válasza:
30%
egyedülálló 3 gyerekesek is kapnak támogatást , buktaaaa(kis hülye)
2016. jan. 11. 11:02
 13/49 anonim ***** válasza:
60%

Mellesleg ha így áll a dolog, hogy nem jön haza akkor az első utad a lakatoshoz vezessen, és abból a 6 ezerből cseréltesd le a zárat!

A második meg az önkormányzathoz vezessen, és nemtudom van e erre mód de biztosan van, próbáld meg kényszer kijelenteni (ehhez persze muszáj azt hazudnod, hogy hónapok óta nem él veled, és nem fizet semmit a gyerekek után).

Légyszi ne zuhanjál össze, mert nem enneka van most itt az ideje, most cselekedni kell!

Rengeteg dolgod van ma és már 11 óra!!

2016. jan. 11. 11:03
 14/49 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy fel fogok állni,de most nagyon nehéz..300km-re költözött innen,ugyhogy nem tudok, és nem is akarok utána menni..A nagyfiam után az apuka fizet gyermektartást.Az önkormányzat válasza az volt,amikor bementem,hogy milyen segélyt szetetnék,amikor házam,és autóm van..Azt mondták vannak akik rosszabbul élnek.Aki azt irta,hogy minek 3gyerek,annak azt üzenem,hogy remelem neki nem.lesz!!
2016. jan. 11. 11:03
 15/49 anonim ***** válasza:
42%
Merre élsz, és mi a foglalkozásod? Talán valaki tud segíteni.
2016. jan. 11. 11:05
 16/49 anonim ***** válasza:
87%
A házat és az autót nehéz fenntartani, úgyhogy mihamarabb szerezd meg azokat a gyerektartásokat és kezdj el dolgozni, bár én úgy gondolom, hogy az eddigi életszínvonaladat nagyon nehezen fogod tudni fenntartani egyedül, szóval lehet, hogy el kellene gondolkodnod a kisebb autón (ha ez opció), lakás vásárlásán a ház helyett, stb. Nekem a családi házam fenntartása (rezsi) több, mint 100 ezer havonta, egy kisebb lakás rezsije talán 30-40-ből is kijön.
2016. jan. 11. 11:08
 17/49 anonim ***** válasza:
11%
minden kerületnek vannak magán segélyszervezetei, szóval emeld fel a kis popód és addig járj amíg el nem kopik a lábad, hisz 3 gyerek vár kajára (amúgy úgy maradt 6000 Ft, hogy az első gyereked gyerektartását is lenyúlta? mert ez esetben jelentsd is fel a drágát)
2016. jan. 11. 11:08
 18/49 A kérdező kommentje:
A ház a gyerekek nevén van mi vagyunk a haszonélvezők.A gyerekek 15,6,2 évesek.Nem kéregetni szeretnék,hanem dolgozni.Van hol laknunk,rendesen élünk,csak most vagyok ilyen rossz helyzetben.Tanácsot kérni jöttem,nem azért,hogy valaki leosszon,hogy minek a 3gyerek. :-( És igen,sajnos ő ilyen anyuka kisfia....
2016. jan. 11. 11:11
 19/49 anonim ***** válasza:
14%
szerintem sem korrekt, valakit azért cs.esztetni, hogy 3 gyereke van. senki nem tudhatja, hogy a párja mekkora paraszt valójában. egyébként 2 vagy akár 1 gyerekkel is nehéz lenne, nyilván 3-mal a legdurvább, de nem volt a pasi homlokára írva, hogy otthagy a közös gyerekekkel.
2016. jan. 11. 11:14
 20/49 anonim ***** válasza:
12%

Hagyd az ilyen feljelentést, stb-t most , ráérsz vele ha már van melód, mivel ez családi szitu így úgysem történik semmi max annyit tud csinálni a béna hivatalok tömkelege hogy elszedik a gyerekeket.

Azonnal szerezz pénzt, tv-t számítógépet, ékszereket bármid ami van tedd pénzzé, de ezt még a mai és a holnapi nap folyamán intézd el! Ha ez megvan egy részéből vásárolj olcsó tartós élelmiszert, és valakit keríts aki legalább ezen a héten tud vigyázni a gyerekekre amíg te intézkedsz és pénzt szerzel! Vagy ha tudod akkor bízd rá a nagy gyerekre a két kicsit.. Neked a héten legkésőbb pénzt kell szerezned, különben leshetsz jövő héten..

Ha nincs más mód a kocsit is add el autófelvésárlónak, csak az sokmindenben meggátol majd ha nincs autó.

Meg ne állj amíg nincs a kezedben minimum 300 ezer.

És útközben amerre mész mindenhol kérdezősködj nem kell e bármilyen munkaerő, takarító akármi.

2016. jan. 11. 11:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!