Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Fogalmam sincs mihez kezdjek....

Fogalmam sincs mihez kezdjek. A párom 8év után itt hagyott 3gyerekkel. Visszament az anyjához, aki mindig ezen áskálódott. De nem is ez a fontos, ha ő így el tudott menni, menjen. De a kicsik?

Figyelt kérdés

A három gyermekem közül a kettő kicsi közös.Saját házban lakom,nincs rajta hitel.Gyesen vagyok a kicsivel

Fogalmam sincs mit tegyek.Nem.tudom,hogy fogok elmenni dolgozni,mert kb 6000!!!!!!!forinttal hagyott itt...elvitte az összes pénzt..Kétségbe vagyok esve....hogyan tovább??

2016. jan. 11. 10:46
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
52%
A január elsején esedékest küldték el, február elsejéről írtam, hogy várható.
2016. jan. 11. 12:34
 32/49 anonim ***** válasza:
45%
Azért még február eleje messze van... enni kell adni a gyerekeknek. Remélem van rokona aki tud neki segíteni egy ideig amíg helyrejön.
2016. jan. 11. 12:36
 33/49 anonim ***** válasza:
43%
Olvasd már el még egyszer, 76%-os, mit írtam, nem hiszem el, hogy egyszerű, teljesen nyilvánvaló és egyértelmű szöveget meg kell magyaráznom egy felnőtt embernek.
2016. jan. 11. 12:40
 34/49 anonim ***** válasza:
65%

30. válaszoló vagyok.

Kaptam egy privát üzenetet, amiben a "kedves" arctalan üzengető addig ütne, amíg mozgok és ubdorító vagyok.

Nem kell üzengetni ilyet, nem fogok rá válaszolni.

Nem muszáj velem egyetérteni, de ismeretlenül mocskolódni se nem normális, se nem elegáns.

Ez az üzenet nem engem minősít, függetlenül attól, hogy nem értesz egyet a véleményemmel.

Kímélj meg a személyes zaklató üzenetektől, mert ez az undorító, nem a válaszom.

2016. jan. 11. 12:44
 35/49 anonim ***** válasza:
35%
.
2016. jan. 11. 12:46
 36/49 anonim ***** válasza:
46%

milyen végzettséged van?

15,6,2 éves gyerekek azért nem olyan nagyon kicsit, hogy ne lehessen mellettük dolgozni, szóval most kicsit nehezebb szakasz lesz, de remélhetőleg ki tudsz belőle jönni hamar...

Lehet, hogy a 15 évesre jóval több feladatot kell bíznod mint eddig, de sajnos ez most válság helyzet.

Van olyan akitől esetleg tudsz kölcsönkérni?

2016. jan. 11. 13:10
 37/49 anonim ***** válasza:
13%

A 15 éves gyereked és a 6 éves gyereked között nem dolgoztál? Semmi megtakarításod sincs? Ez 9 teljes év.. Mi nem tudjuk a körülményeket, de ez rengeteg idő. A végzettségedet se tudom és a tudásodat sem, de ennyi idő alatt 6000ft megtakarítás nevetséges. Egy óvodásnak több pénze van. A kérdésekre nem válaszoltál, hogy:

-Mennyi idősek a gyerekek?

-Házasok vagytok vagy élettársi kapcsolatban éltek vagy párkapcsolat volt?

-Ki mennyit tett bele a házba? Kinek a nevén van?

- Ami pénzt elvit az közös volt vagy sajátja vagy a tiéd?

-Miért ment el? Ki hibája volt?

2016. jan. 11. 13:18
 38/49 anonim ***** válasza:
16%
Arra válaszolnál, hogy miért ment tönkre a második kapcsolat? Mindenki nagyon sajnál téged, de valamiért nem válaszolsz, hogy ki a hibás. 9 év van a legnagyobb és s középső gyereked között, nem normális, hogy semmi félretett pénzed nincs.
2016. jan. 11. 13:27
 39/49 acelsziv ***** válasza:
58%
39: Jelenleg k -ra nem az a fontos, hogy ki a hibás. A lényeg, hogy ha volt is valamijük azt a drága férj magával vitte és most ennyijük van. És elhiheted, hogy a kérdező most eszét vesztve rohangál fűhöz fához akihez lehet és nem itt tesped a gyk előtt. A százalékodból látszik, hogy leszólni meg belerúgni a másikba nagyon tudsz, de gondolkodni már nem megy.
2016. jan. 11. 13:35
 40/49 anonim ***** válasza:
36%

acelsziv:

"A százalékodból látszik, hogy leszólni meg belerúgni a másikba nagyon tudsz" - A százalékokból csak az látszik, hogy sokan sportot űznek mások lepontozásából, nem az, hogy a konkrét válasz hasznos-e.

Azért komoly naivitás kell a kijelentésedhez, mikor engem simán lepontoztak egy olyan kérdésre adott válaszért, hogy két név közül melyik név tetszik, de 0%-os lett az a válaszom is, ahol teljesen korrekten, jogszabályi hivatkozásokkal, idézetekkel, linkekkel alátámasztva válaszoltam egy büntetőjogi kérdésre

2016. jan. 11. 14:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!