A párod családjával milyen a kapcsolatod?
azt magyarázza már meg itt valaki, akiknek rossz a kapcsolatuk, miért kapták a lepontozást? csak nem egy sárkány anyós/uralkodó após indította a kérdést önigazolásnak?
lepontozónak üzenem, vannak emberek akikkel önsorsrontás jókapcsolatot ápolni még akkor is ha vérrokonok. És vagyunk páran akik inkább élünk nem mártírkodunk .
"csak nem egy sárkány anyós/uralkodó após indította a kérdést önigazolásnak?"
Nem. Nem is én pontoztam senkit le.
(Hülyeség ez a pontozás amúgy is.)
kérdező, akkor a felsorolásból idetévedt egy sárkány és haragra gerjedt :D
tőled pedig bocs!
amúgy én mindig azthittem tök jóban leszek anyósomékkal, mert mindenhol azt láttam magam körül. , de olyan 2 év alatt rájöttem, nomeg a férjem az arcomba is mondta, mostmár ne erőlködjek, nekem itt sose volt esélyem se, még arra se hogy meg akarjanak ismerni, nemhogy megszeressenek... szóval kettőn áll a vásár. ugyanúgy ott se lehet esély, ahol a meny áll vagy a vő úgy hozzá, hogy anyós após tök rossz lehet csak. tökmindegy melyik oldal a hülye, ha hülye valaki nincs kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!