Áprilisban lesz egy éve, hogy járunk a barátommal. Szeretnénk kicsit különlegesebben tölteni ezt a napot, elmenni valahova. Ötletek? (L/19)
Én is akartam menni tavaly télen egy kis pihire. Hajdúszoboszlón találtam pár aranyos kis panziót, de még szállodákban is voltak jó akciók. Ott a strand ami elég jó és van termál része. Amelyik szállodákban vannak akciók ott általában van reggeli + egy főétkezés és saját medence is.
Gyulán is vannak jó helyek. A Balaton sem lehet most annyira drága a táj meg szép tudtok sétálni kirándulni már. Nem tudom hogy álltok anyagilag, de egy panzió olyan 2500-3500 szokott lenni éjszakánként és ott kettesben lehettek. Ha összedobtok egy hétvégét eltudtok tölteni ilyen helyen. Csak valami szép városba kell elmenni :)
Itt a tavasz itt a természet. Valami egyedülálló szerelmetekhez méltó hely helyzet kell. Dráva partot javaslok. Ott kellene romantikázni.
Tudja valaki a kaposvári zárda utcai női férfi fodrász számát mert nincs fönn a neten és csak ott értenek a rőzsémhez köszi.
Mi libegőzni mentünk Normafára, utána sushit rendeltünk, mert én még sosem ettem, Ő pedig direkt erre az alkalomra tartogatta. =)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!