Mi segíthet? Nyáron meghalt Anyukám, nem tudom hogyan tovább.20/l
Sziasztok!
Most nyáron, egyik reggel elment Anyukám dolgozni, és délután Apu jött haza(elváltak rég) és mondta, hogy szívrohamot kapott és meghalt. Teljesen váratlanul. Mint egy rémálomban. Nagyon-nagyon közel álltunk egymáshoz. Ő volt az egyetlen ember akinél tényleg éreztem, hogy megért, és nagyon felnéztem rá, mert hihetetlenül erős volt. Annyira ő volt a biztos pont az életemben, hogy még most sem tudom, hogyan kellene ezt kezelni. Sírni is alig tudok, mert még mindig nem tudom azt megérteni, hogy ennyi volt. Soha többé nem beszélünk. Soha többé nem lesz.Néha, ha senki nincs körülöttem pánikrohamom van, nem tudok felállni, csak bőgök és gyűlölök mindent. Viszont amint valakivel beszélek, nem tudom ezt kiadni, nem tudom elmondani, mert valahogy "összeszedem magam" és tudom, hogy önsajnáltatóan hangzana. Meg amúgy sem érdekelne annyira senkit, még ha végig is hallgatna, csak sajnálna, aztán élné tovább az életét, úgy ahogy eddig.
Azóta Apuval, az élettársával és a 2 éves féltestvéremmel lakom. Most kezdtem az egyetemet.
Nem tudom elviselni ezt az egészet. Felrobbanok. Az szokott egy kicsit megnyugtatni, hogy arra gondolok, a biztosításból lekötöttem annyi pénzt, hogy kiutazzak belőle külföldre, amit mindig is szerettem volna.
Most, hogy ezt meg tudnám tenni, nagyon kételkedni kezdtem magamban, hogy vajon képes leszek e kint tanulni, dolgozni, fenntartani magam, nem érzem hogy elég vagyok ehhez. Viszont ide sem tartozom. Nem tudom elmondani mennyire hiányzik Anyukám és mennyire egyedül vagyok.
Apu nagyon szeret, de vele egész más a kapcsolatom.
Gondolkoztam pszichológuson, hátha adna valami jó tanácsot, de nincs 9000 forintom egy-egy órás beszélgetésekre...
Hat en megmondom neked, mar az se semmi hogy ezek utan le tudod ezt mind irni a gyakori kerdeseken. Ha az en anyukamat erne szivroham en mar vagy aznap ongyilkos lettem volna, vagy a zart osztalyon ulnek a gumiszobaban.
Szerintem az segithet, ha arra gondolsz, hogy anyukad biztos a legjobbat akarna neked, es hogy sikeruljenek a terveid.
Ha jól értem, nincs pénzed szakemberre, de az ingyen közönség meg nem tetszik. :)
Nem török pálcát feletted, nem azért írom.
Nézd, most legyél önző, és igenis mondd el mindenkinek, akivel csak találkozol, mi van benned. Ne az számítson, hogy úgyse érdekelsz senkit, mert lehet, hogy tévedsz. S mégsem érdekelne tényleg senkit a bajod, azzal csak erősebb leszel.
Egyébként vannak anonim oldalak meg anonim segítők, csoportok, önkénteskedők akiknek elmondhatod, ami fáj.
Vagy keress sorstársakat.
Szia!
Eltelt sok sok hónap .....hogyan alakult az életed kérdező ? Remélem az élet adott egy kis boldogságot neked ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!