Kibírhat egy kapcsolat 10 évet úgy, hogy ritkán találkozunk?
Tehát a lényeg az,hogy a páromnak olyan munkája van ami utazást igényel..sokat..alig van itthon tulajdonképpen.friss még a kapcsolatunk fél éves..nagyon szeretjük egymást,és tényleg érezzük,hogy azok szerencsések közé tartozunk akik vakulásig szeretik a másikat,őszintén,hibákkal együtt ,ugy ahogy van..
Kb hetente 1szer találkozunk,állandóan utazik..volt hogy miatta utazott csak fel,mert nem birta már nélkülem,utána utazott szintén vissza dolgozni..nehéz ez nekem így,neki is..a munkája viszont sok utazást igényel,tulajdonképpen alig látom..még 10 évig menne így ez az egész,a kérdésem viszont az lenne felétek,hogy ti bírnátok ezt így?tényleg szeretem nagyon,és szeretném ha hamar elrepülne ez a 10 év..de 10 év mégis csak 10 év...ráadásul így..hogy alig látom..:(.szerintetek lehet jövője ennek így?
én tényleg minden választ szívesen veszek,de 1-2 válasz kicsit gúnyos hangvételű,nem értem miért..
tulajdonképpen arra lettem volna kíváncsi,hogy másnak így működik e..aki éppen benne van.
"másnak így működik e..aki éppen benne van"
Nem ezt kérdezted hanem azt hogy szerintünk "lehet e jővője ennek így"
A kérdéseimbe semmi gúny vagy irónia nem volt
Azt érzem te teljesen más hangsúllyal olvasod az ide leírtakat.Sőt másképp is éretlemezd
akkor is terhes vagy.
csak mástól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!