Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kibírhat egy kapcsolat 10...

Kibírhat egy kapcsolat 10 évet úgy, hogy ritkán találkozunk?

Figyelt kérdés

Tehát a lényeg az,hogy a páromnak olyan munkája van ami utazást igényel..sokat..alig van itthon tulajdonképpen.friss még a kapcsolatunk fél éves..nagyon szeretjük egymást,és tényleg érezzük,hogy azok szerencsések közé tartozunk akik vakulásig szeretik a másikat,őszintén,hibákkal együtt ,ugy ahogy van..

Kb hetente 1szer találkozunk,állandóan utazik..volt hogy miatta utazott csak fel,mert nem birta már nélkülem,utána utazott szintén vissza dolgozni..nehéz ez nekem így,neki is..a munkája viszont sok utazást igényel,tulajdonképpen alig látom..még 10 évig menne így ez az egész,a kérdésem viszont az lenne felétek,hogy ti bírnátok ezt így?tényleg szeretem nagyon,és szeretném ha hamar elrepülne ez a 10 év..de 10 év mégis csak 10 év...ráadásul így..hogy alig látom..:(.szerintetek lehet jövője ennek így?

2010. márc. 25. 14:44
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
nem hinném,hogy a logikám rossz lenne.csak kíváncsi voltam más véleményére,hogy ki hogyan csinálná,illetve hogy tudná e.biztos mások is vannak ilyen helyzetben(de valóban a fordított szituációban)ahol már évek óta együtt éltek,és azután ment ki valamelyik fél dolgozni..
2010. márc. 25. 15:09
 12/35 anonim ***** válasza:
100%
Nemtudom. De ha tényleg ennyire tökéletes akapcsolatotok, hát próbáld meg- veszteni nem vesztessz vele:) Ami nehézzé válhat az a bizalom, hiszen fogalmad sincs mikor kivel van, de meg kel bínod benne maximálisan különben esélytelen.
2010. márc. 25. 15:12
 13/35 anonim ***** válasza:
100%
Ez a pasi aztán nem semmi. Szerintem egy jóstehetség! Lehet még rajtad kívül elmondja ezt a dumát még egy pár nőnek, ahol megfordul. Kitűzi a 10 évet mindenhol, legalább nem lehet felelősségre vonni, hiszen előre megmondta! Azt sem tudja, de te sem hogy 10 év mulva mi lesz.Én óvatosan kezelném ezt a helyzetet, mert a rózsaszín köd,mögött lehet egy sötétebb oldal is.
2010. márc. 25. 15:12
 14/35 anonim ***** válasza:
100%

Fél éve együtt vagytok + elfogad olyannak amiylen vagy+...

fél év alatt hány napot is voltatok együtt?És azt mivel töltöttétek,

2010. márc. 25. 15:14
 15/35 A kérdező kommentje:

próbálom óvatosan kezelni a helyzetet,amennyire csak tudom.de nehéz ez tényleg.lehet hogy fél éve nem sok idő,de maximálisan érzem azt hogy megtaláltam a másik felemet..régen azt gondoltam ilyen nem létezik,és amint egyszer bemutatkozott azonnal éreztem hogy ő az akit én kerestem egészen eddig.külsőleg a pasi egyáltalán nem az esetem,és szeretem úgy ahogy van.

Aki azt írta,hogy azt sem tudom kivel van mikor utazik..ez így van.sokszor gondoltam már erre,de próbálok benne megbízni...ameddig megy..de ez akkor oda vissza játszódhatna..ő is gondolhatná,hogy bárkivel összeszűröm a levet amíg nincsen itthon,mégsem mondja soha.Mondjuk az tény,hogy neki előbb lenne rá ideje munka mellett mint nekem a kisfiam mellett..

2010. márc. 25. 15:27
 16/35 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg úgy érzed Ő az igazi akkor tök felsleges ezen rágódni, meg itt kérdezősködni :)
2010. márc. 25. 15:28
 17/35 anonim ***** válasza:
100%
A 15.14es kérdése elég lényegretörő. A kamaszok szokták így megtalálni a "másik felüket", akiről aztán ki is derül, hogy távolról sem az, mert egy ritka randin mindenki tudja a legjobbat mutatni. Akármeddig.
2010. márc. 25. 15:30
 18/35 A kérdező kommentje:
nem felesleges,mert jelenleg persze,úgy érzem kilehet ezt bírni,hiába sok idő..de ez mellett meg nagyon rossz.kíváncsi voltam más hogyan látja a helyzetet,és arra is hogy hátha felnyílik valamilyen irányba a szemem.akár pozitív vagy negatív..minden választ nagyon köszönök,tényleg hasznos nekem mindegyik.
2010. márc. 25. 15:31
 19/35 anonim ***** válasza:
100%
Ha eltudnálak bizonytalanítani akkor ez a szerelem nem is olyan hatalmas, lángoló mint gondolod
2010. márc. 25. 15:32
 20/35 anonim ***** válasza:
100%
gyanús... ha tegyük fel ő is ezt érzi, akkor egy szerelmes férfi leggyakrabban a hőn szeretett nő mellett akar lenni. ÉS akkor fél év után egy 10 éves munkafolyamatba belevág, úgy hogy alig lát? Háááát......én azért fenntartásokkal kezelném ezt a kapcsolatot.
2010. márc. 25. 15:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!