Kibírhat egy kapcsolat 10 évet úgy, hogy ritkán találkozunk?
Tehát a lényeg az,hogy a páromnak olyan munkája van ami utazást igényel..sokat..alig van itthon tulajdonképpen.friss még a kapcsolatunk fél éves..nagyon szeretjük egymást,és tényleg érezzük,hogy azok szerencsések közé tartozunk akik vakulásig szeretik a másikat,őszintén,hibákkal együtt ,ugy ahogy van..
Kb hetente 1szer találkozunk,állandóan utazik..volt hogy miatta utazott csak fel,mert nem birta már nélkülem,utána utazott szintén vissza dolgozni..nehéz ez nekem így,neki is..a munkája viszont sok utazást igényel,tulajdonképpen alig látom..még 10 évig menne így ez az egész,a kérdésem viszont az lenne felétek,hogy ti bírnátok ezt így?tényleg szeretem nagyon,és szeretném ha hamar elrepülne ez a 10 év..de 10 év mégis csak 10 év...ráadásul így..hogy alig látom..:(.szerintetek lehet jövője ennek így?
Fél éve együtt vagytok + elfogad olyannak amiylen vagy+...
fél év alatt hány napot is voltatok együtt?És azt mivel töltöttétek,
próbálom óvatosan kezelni a helyzetet,amennyire csak tudom.de nehéz ez tényleg.lehet hogy fél éve nem sok idő,de maximálisan érzem azt hogy megtaláltam a másik felemet..régen azt gondoltam ilyen nem létezik,és amint egyszer bemutatkozott azonnal éreztem hogy ő az akit én kerestem egészen eddig.külsőleg a pasi egyáltalán nem az esetem,és szeretem úgy ahogy van.
Aki azt írta,hogy azt sem tudom kivel van mikor utazik..ez így van.sokszor gondoltam már erre,de próbálok benne megbízni...ameddig megy..de ez akkor oda vissza játszódhatna..ő is gondolhatná,hogy bárkivel összeszűröm a levet amíg nincsen itthon,mégsem mondja soha.Mondjuk az tény,hogy neki előbb lenne rá ideje munka mellett mint nekem a kisfiam mellett..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!