Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális kapcsolat ez? Kb 300 km távolság van köztünk, és havonta 1-2 hétvégét találkozunk csak.
Szerintem nem normalis, bar van akinek igen.
En nem tudnek igy elni a parommal, mindketten dumagepek vagyunk de nem telefonba szeretunk beszelni egymassal hanem szemtol szembe! :))
A szerelem nem ismer határokat - szokták mondani. :) Csak tőletek függ, hogy így vállaljátok-e és így is ki tudtok tartani egymás mellett.
Szerintem ne azon gondolkodj, hogy csak 1-2 alkalommal találkoztok egy hónapban, hanem hogy egyáltalán együtt lehetsz azzal, akit szeretsz, még ha kis időre is.
Ebben az esetben örülnöd kellene minden együtt töltött percnek... Nem ilyen hülyeségen agyalni... Szeressétek egymást, a többit sz@rjátok le, mikor találkoztok, csak ti legyetek egymásnak, semmi más ne számítson, és menni fog.
Amúgy közelebbi párok sem találkoznak többet... Köztünk 60 km van, mégis csak 2 hetente tudunk találkozni, péntektől vasárnapig, de azok a legyszebbek.
Ha akarod, menni fog, csak szeressétek egymást:)
-Reaper-23/F
Mi is távkapcsolatban élünk (300km)igaz, még csak 4hónapja, elég nehéz, főleg most, hogy 2hónapig nem találkoztunk(érettségik), de reméljük a szeptember közös lesz már. Sztem a távkapcsolat lényege, h legyen közös cél.
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!