Sikerült változnotok, változtatnotok ez életeteken?
Figyelt kérdés
Sikerült talpra állnod, és magvalósítani azt az életet, amilyenre vágytál? Ha igen, hogyan?2010. márc. 24. 19:35
11/14 anonim válasza:
Én speciel zenésznek készültem. A tanáraim azt mondták, hogy megvan a tehetségem és a szorgalmam is, viszont ez csak akkor volt igaz, amikor csak páran hallottak - koncerten kész katasztrófa voltam mindig és nagyon megviselt. Ott is hagytam az egészet. De egy év múlva már nagyon hiányzott. Most azon dolgozom, hogy lehessen egy saját hangszerem, amin játszhatok, amikor kedvem tartja, de sajnos legalább 5-6 év kell, mire összegyűjtöm a pénzt rá, feltéve, hogy nem lesz semmi komolyabb kiadásom, mert egy kisebb lakás árába kerül. Talán nem tűnik annyira nagy célnak, de nekem ez az életem. Hogy utána hogy lesz, azt nem tudom, addigra leszek vagy 30 éves, és se lakás, se semmi. De megéri, mert semmit nem ér így az élet...
12/14 anonim válasza:
"De megéri, mert semmit nem ér így az élet..." Hú, ezt az elkötelezettséget és szeretet egy ilyen dolog iránt, nem semmi látni! Le a kalappal előtted, és mások előtt is, akik ide írtak olyan dolgokat...:) Csak tisztelni tudom őket.
Egyébként milyen zenét játszol? Nem tolakodásból...:)
13/14 anonim válasza:
Engem most ütöttek ki, de már talpon állok, csak kicsit kóvályog még a fejem.Tulajdonképpen belekényszerítettek a változásba, mert én magamtól nem tettem volna meg. Azért félek, hogy mit hoz a jövő, és sikerül-e végül úgy élnem, ahogyan szeretnék.
14/14 anonim válasza:
sajnos még nem de azért próbálkozok :'(((((
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!