Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak az en csaladomban van ma...

Csak az en csaladomban van ma nagy feszultseg?

Figyelt kérdés

Segitettem a hazimunkaban, fozni, sutni, karacsonyfat disziteni meg felallitani, majd most leultem egy par percre skypelni baratnommel es maris ment az ordibalas, hogy sz.art se csinalok egesz nap, csak gepezek, MIKOZBEN NEM IS.

Meg a folyoson hagytam veletlenul a telefontoltom es ment az ordibalas, hogy milyen rendetlen vagyok, mit kepzelek magamrol.

Hamarosan egyutt eszunk, ahhoz meg plane nincs semmi kedvem ezek utan.

Nektek milyen volt a mai napotok? 😒

Egyebkent mindenkinek kellemes unnepeket!🎄🎉

2015. dec. 24. 17:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nálunk tök zen minden. Én sem tudom, hogy hogyan alakult így, szerintem mivel én év közben munka miatt nem lakom itthon, és elég sokat besegítek, így átrendeződtek a szerepek a családban és nem gyerekként kezelnek, hanem egyenlő félként.
2015. dec. 24. 22:39
 12/13 anonim ***** válasza:

Én soha nem akarok családot,így szerencsére az ilyen idegbajból kimaradok:)

Nálunk jól beittak a szülők,és veszekedtek.

Alig várom,hogy lelépjek és egyedül éljek,függetlenül és senkihez ne kelljen alkalmazkodni.

2015. dec. 25. 04:52
 13/13 anonim ***** válasza:
Nálunk nyugi volt tegnap, ez volt az első év, hogy a férjemmel voltunk csak kettecskén. Ő feldíszítette a fát, én főztem. Ma biztos lesz bál, 3 napunk van, hogy felpakoljuk a lakást, hétfőn költözünk 250km-el odébb, nagyon nincs kedvünk nekilátni pakolni :))
2015. dec. 25. 07:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!