Hany eves korig laktatok a szulokkel?
Amikor elkoltoztetek hova es kivel koltoztetek el?
Nemet es kort is irjatok
Még mindig velük lakunk a férjemmel. :)
Nagyon jó Velük! A férjem is anyunak és apunak szólítja a szüleimet!
Nálunk nincs anyós-após probléma! :D
25/L
23 éves koromig, akkor elköltöztem a vőlegényemhez, mert megkérte a kezem, és ki akartuk próbálni, milyen együtt :) egy évre rá volt az esküvőnk.
28/N
15,5 voltam mikor eljöttem. párommal költöztünk közös albérletbe,ő akkor volt 28 éves. egy éve lakunk együtt,szeretjük egymást.
nem volt épp mintacsaládom,apám piás,vert,miután anyámmal elköltöztünk ő is megkattant egy időre,azóta jóban vagyunk,de nem szándékszom visszamenni.igy különélve bírjuk egymást,de együtt szabályosan kicsináltuk egymás idegeit.
apámmal meg nem is találkozom,de látni sem akarom soha,utálom mert megfélemlitett minket kiskorom óta.
22 évesen albérletbe a párommal.1 év múlva összeházasodtunk és vettünk egy lakást.
29/N
19 évesen albérletbe, mikor Budapestre kerültem egyetemre. Számomra addig teljesen ismeretlen 2 lánnyal, de jól kijövünk. =)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!