Ki milyen anyagi körülmények között vállalta első gyermekét?
egyedül ami kellene egy stabil állás ami aránylag jól fizet
autó nem életszükséglet ...
lakhatási lehetőség - ez lehet saját vagy albérlet vagy akár szülőknél is ha nincs konfliktus
a többit majd hozza a gyerek magával :-D
Van lakásunk, autónk nincs (belvárosban nem kell), a kettőnk fizetése összesen kb. 300 nettó.
A bankban van lekötve pénzünk (nem a fizetésünkből sajnos, hanem a jogdíjas munkáink díjait szoktuk oda utalni), ez elég lesz a kórházra, a babacuccokra, és a terhesgondozást is ebből fizetjük (sajna az sztk nem fogadott, mert magas kockázatú vagyok).
A férjem állása biztosnak mondható (határozatlan szerződése van), az enyémmel az a helyzet, hogy lesz tuti GYED-em, de utána szeretnék munkahelyet váltani, mert nem bánnak velem jól.
Budapest, állami szféra
28 N, 36 F, 28 hkm
Valaki anyagi jólétet tervez, valaki érzelmit. Szeretni pénz nélkül is lehet. Aki még életben van, az életbe tudja tartani a gyermekét is, ha már éhen halt, akkor meg elég nehéz gyereket vállalni a :)
Persze, hogy mindenki szeretne mindent megadni neki, de ha valaki, mint pl. én is.... Kár diploma és ügyvédi végzettség nélkül, hiába várok, hogy jobb legyen a helyzetem, mert számunkra ez valamilyen szinten egy állandó sík.... Erre kell tervezni és abból kell kiindulni, hogy ez így is marad, vagy csak rosszabb lesz,ha meg jobb akkor hurrá ;)
Azt döntsd el, hogy szeretnél e gondoskodni egy pici kis emberke életéről, vagy nem! A többi meg majd jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!