Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randin szex ilyen körülmé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randin szex ilyen körülmények között?

Figyelt kérdés

látásbòl már 1éve ismerjük egymást,eddig nem sokat beszéltünk, csak most hivott el randira a pasi. Ha kezdeményezne ti belemennétek?vagy hogy reagálnátok le?

38éves a pasi. én 19vagyok.

2015. febr. 8. 09:37
 1/9 anonim ***** válasza:
93%
Lányként első randin örülnék neki, ha szóba se hozná a szexet. Majd sor kerül rá, de akkor úgy érezném, hogy csak arra kellek.
2015. febr. 8. 09:40
 2/9 anonim ***** válasza:
65%
Hát egy 38 éves pasi tőled tuti csak szexet akar. Szóval menj bele nyugodtan.
2015. febr. 8. 09:41
 3/9 anonim ***** válasza:
94%

Ekkora korkülönbséggel el se mennék randira.

De ha te már most azon agyalsz, hogy le akarsz-e vele feküdni, akkor le akarsz. Le is fogsz.

Mi van akkor, ha egy 38 éves "pasi" (apád lehetne) nem rohan le első randin, és előbb udvarolgatni akar, hódítani szeretne? Hm? Még a végén sértve is érzed magad, ha nem lesz semmi.

Tudod, ebben a korban két dolog lehetséges.

Az egyik, hogy csak játékbabának kellesz, és így is, meg úgy is eléri, hogy hanyatt dobd magad, aztán mehetsz a pi...ba.

A másik, hogy tényleg akar valamit, ebben az esetben az is lehet, hogy az első randin (vagy többön) max. egy csókot kapsz, vagy annyit se.

2015. febr. 8. 09:44
 4/9 A kérdező kommentje:

én örülnék neki,ha udvarolgatna s nem rögtön megdönteni akarna...

azét irtam ide ki mert itt az esetek többségében a pasik első randin akarjàk a szexet.....

véleményekre voltam kiváncsi.

2015. febr. 8. 09:48
 5/9 anonim ***** válasza:

2. vagyok.

Most gondolj bele, 19 év korkülönbség. Hosszú távon ő mit akarhat tőled, vagy te tőle?

Ha csak a testiség kell nektek, az teljesen más tészta.

2015. febr. 8. 09:58
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekem 21 éves srácként teljesen normális hogy az első randin szoktam megcsókolni a lányokat és a második-negyedik randi környékén fekszem le velük (ha már nem szüzek). Olyan lányokról beszélek, akiket nem ismertem sehonnan korábbról és az első randink egyben általában a második találkozásunk is az életben.

Ha neked már a közeledben van régóta, akkor szerintem simán mehet a szex az első randin.

Látszik hogy te is akarod, különben fel sem tetted volna a kérdést. Csak félsz attól hogy mások mit gondolnának rólad emiatt. Szerintem ne törődj mások véleményével és nyugodtan szexelj vele az első randin, ha kívánod őt.

2015. febr. 8. 10:16
 7/9 anonim ***** válasza:
53%

3-5:

Én is majd egy 5-15 évvel fiatalabb nővel akarok családot alapítani, ha abba a korba jutok. Tehát 35 évesen akár egy 20 éves nővel is. Ez teljesen normális.

2015. febr. 8. 10:18
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne feküdj le vele.

Ha kezdeményez, finoman jelezd,hogy bejön neked, de ne ilyen gyorsan.

Két eset lehet: ha ezt elfogadja és visszavesz a tempóból, akkor tök jó, mert figyelembe veszi a kívánságaid.

Ha nem fogadja el és vagy nyomul tovább, vagy nem érdekled továbbá, akkor tök jó, hogy gyorsan kiderült, hogy nem figyel rád, csak a saját farka vezérli.

Sokkal rosszabb, ha mindez az ágyban derül ki csak róla.

2015. febr. 8. 20:43
 9/9 anonim válasza:
0%
Édesapám 40 éves, 25 éves csaja van. Én csak a kislányának hívom, és szinte minden nap szidom..még az is gáz, te meg fiatalabb vagy mint 25.
2015. márc. 4. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!