Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Komolyan ilyen helyekre...

Komolyan ilyen helyekre temetkeznek? Miért oda? Arra van a temető, nem?

Figyelt kérdés

ma voltunk a barátommal a közeli dunaparton.

vagyis a duna egyik ágánál, kivan alakítva 1 bicikli út, fura a hely feelingje, de mégis sokan járnak arra, motorral, gyalog, kocognak, horgásznak a parton stb.

le is mentünk a viz közelébe, és a barátomal kacsázgattunk a kövel, röhögtünk, csókolóztunk, és letérdelt elém szerelmet vallani. Erre oldalra néztem, és mit látok... egy fejfát:O

egyből elment a kedvem a romantikázástól, friss fejfa volt,rajta névvel, virággal. El is jöttünk, olyan érzésem volt, hogy még én érzem hülyén magam, hogy egy sétányon sírra bukkanok. annyira elszörnyülködtem, komolyan még szégyelltem hogy a sír előtt nevetgélek, mintha temető lenne a dunapart. De miért pont oda kell temetni valakit, miért nem temetőbe....?

2010. márc. 23. 20:03
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%
Már hogy temették volna el ott? OMG xD Biztos belefulladt a vízbe, vagy valami ilyesmi. Az csak egy emlék, hogy ott halt meg.
2010. márc. 23. 20:45
 22/37 anonim ***** válasza:
100%
Én ejtőernyős síremlékeket láttam egész fura helyeken, erdő közepén, hegy tetején...stb. Azért gondolom hogy ejtőernyős mert reptér volt a közelben. De nem tudom... ez csak tipp.
2010. márc. 23. 20:51
 23/37 anonim válasza:
100%
Nem lehet az, hogy a hamvait a Dunába dobták? Hallottam ilyenről ...
2010. márc. 23. 20:56
 24/37 anonim ***** válasza:
30%
Joga van odatenni? Joga van a kérdezőt, engem, az embereket lehangolni, amikor ki szeretnék kapcsolódni ? Na, nem! Állítson otthon emléket! Persze, nagyon sajnálom, hogy meghalt, de nehogy már több 10-20-100 embernek kelljen egy idegennel foglalkoznia. Értelmetlen. Oké, ha nagyon akarja, rakja ki, de egy idő után vigye el! Lehet bunkózni... Üdv
2010. márc. 23. 20:58
 25/37 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem sem jó dolog ez, hogy oda rakják az emléket... Valóban oda kikapcsolódni mennek az emberek, nem elég a temetőben lévő sír, hogy oda vigyenek virágot?
2010. márc. 23. 21:01
 26/37 anonim ***** válasza:
100%
Mi van, egyesek ennyire iszonyodnak a haláltól?
2010. márc. 23. 21:06
 27/37 anonim ***** válasza:
87%
Ja, egyébként sokan nem bírják pl. az - elnézést a kifejezésért - "nyomorék" emberek látványát. Akkor ők se menjenek oda, ahol mások kikapcsolódni akarnak, nehogy zavarjanak?
2010. márc. 23. 21:07
 28/37 A kérdező kommentje:

más 1 élő ember és más 1 halott.

nekem nem tetszik, sőt zavar hogy oda teszi az emlékművet, nyugodjon békében, de ennyi erővel a balaton partra az üdülö övezetbe is tehetnék ahol napoznak nyáron.

2010. márc. 23. 21:14
 29/37 anonim ***** válasza:
100%

Bár nem túl szabályos, de vélhetően a hamvakat a Dunába szórták, majd állítottak egy emlékhelyet, hogy "vissza tudjanak hozzá járni". Ez sokkal valószínűbb mint a baleset vagy halál helyszínének a kijelölése.

Ha a hamvakat elszórták, akkor nincs sehol máshol emlékhelye az illetőnek.

2010. márc. 23. 21:25
 30/37 anonim ***** válasza:
17%
a "bunkó" vagyok, szerintem a halál akkor is béna dolog...
2010. márc. 23. 21:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!