Komolyan ilyen helyekre temetkeznek? Miért oda? Arra van a temető, nem?
ma voltunk a barátommal a közeli dunaparton.
vagyis a duna egyik ágánál, kivan alakítva 1 bicikli út, fura a hely feelingje, de mégis sokan járnak arra, motorral, gyalog, kocognak, horgásznak a parton stb.
le is mentünk a viz közelébe, és a barátomal kacsázgattunk a kövel, röhögtünk, csókolóztunk, és letérdelt elém szerelmet vallani. Erre oldalra néztem, és mit látok... egy fejfát:O
egyből elment a kedvem a romantikázástól, friss fejfa volt,rajta névvel, virággal. El is jöttünk, olyan érzésem volt, hogy még én érzem hülyén magam, hogy egy sétányon sírra bukkanok. annyira elszörnyülködtem, komolyan még szégyelltem hogy a sír előtt nevetgélek, mintha temető lenne a dunapart. De miért pont oda kell temetni valakit, miért nem temetőbe....?
más 1 élő ember és más 1 halott.
nekem nem tetszik, sőt zavar hogy oda teszi az emlékművet, nyugodjon békében, de ennyi erővel a balaton partra az üdülö övezetbe is tehetnék ahol napoznak nyáron.
Bár nem túl szabályos, de vélhetően a hamvakat a Dunába szórták, majd állítottak egy emlékhelyet, hogy "vissza tudjanak hozzá járni". Ez sokkal valószínűbb mint a baleset vagy halál helyszínének a kijelölése.
Ha a hamvakat elszórták, akkor nincs sehol máshol emlékhelye az illetőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!