Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Komolyan ilyen helyekre...

Komolyan ilyen helyekre temetkeznek? Miért oda? Arra van a temető, nem?

Figyelt kérdés

ma voltunk a barátommal a közeli dunaparton.

vagyis a duna egyik ágánál, kivan alakítva 1 bicikli út, fura a hely feelingje, de mégis sokan járnak arra, motorral, gyalog, kocognak, horgásznak a parton stb.

le is mentünk a viz közelébe, és a barátomal kacsázgattunk a kövel, röhögtünk, csókolóztunk, és letérdelt elém szerelmet vallani. Erre oldalra néztem, és mit látok... egy fejfát:O

egyből elment a kedvem a romantikázástól, friss fejfa volt,rajta névvel, virággal. El is jöttünk, olyan érzésem volt, hogy még én érzem hülyén magam, hogy egy sétányon sírra bukkanok. annyira elszörnyülködtem, komolyan még szégyelltem hogy a sír előtt nevetgélek, mintha temető lenne a dunapart. De miért pont oda kell temetni valakit, miért nem temetőbe....?

2010. márc. 23. 20:03
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
97%
Nem hiszem h. oda temették, hanem ott halhatott meg az illető, és az emlékére készítették. Az utak mentén is láthatsz ilyen fejfákat stb.
2010. márc. 23. 20:05
 2/37 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem is az történhetett, amit az első válaszoló írt.
2010. márc. 23. 20:10
 3/37 anonim ***** válasza:
95%
Ez nem a budatétényi Dunaparton van? Oda szoktam járni kutyát sétáltatni, már tavaj óta látom. Engem is zavar, meg állandóan attól félek, hogy a kutyám lepisili.
2010. márc. 23. 20:11
 4/37 A kérdező kommentje:
hát ez ottvan, ahol jössz kifele a Camponától, és ez a sétány megy az M0-ás mellett. és ha ezen végigsétálsz akkor feltudsz menni a nullásra. nemtudom erre gonolsz-e.
2010. márc. 23. 20:13
 5/37 anonim ***** válasza:
100%
Igen, erre.
2010. márc. 23. 20:16
 6/37 anonim ***** válasza:
22%
Út szélén is sok ilyen van meg kereszteződésekben is előfordul, az nem sír, hanem csak emlék hely, hogy szegény hülye itt halt meg.
2010. márc. 23. 20:16
 7/37 anonim ***** válasza:
92%

"szegény hülye itt halt meg"

de bunkó vagy

2010. márc. 23. 20:18
 8/37 anonim ***** válasza:
37%

Amúgy egyáltalán mi értelme kitenni ilyen emléket? Most ezzel kinek lesz jobb? Az eltávozó lélek hamarabb megtalálja a fényt vagy mi?

Most miért jó az hogy sok arra járó vagy arra autózó látja hogy na itt is elgázoltak valakit?

2010. márc. 23. 20:19
 9/37 anonim ***** válasza:
65%
Az azért más, ha az út szélére keresztet tesznek. De ide az emberek azért jönnek, mert szeretnének egy kicsit kikapcsolódni, sétálni a gyerekekkel, kutyákkal, horgászni stb. Nekem ez már túl morbid. Holnap, ha megyek oda, megfigyelem, hogy csak egy kereszt van-e ott, vagy tényleg oda temették.
 10/37 anonim ***** válasza:
80%
De hülye vagy, hogy temetnék már oda? Az egy emlék, úristen...
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!