Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Komolyan ilyen helyekre...

Komolyan ilyen helyekre temetkeznek? Miért oda? Arra van a temető, nem?

Figyelt kérdés

ma voltunk a barátommal a közeli dunaparton.

vagyis a duna egyik ágánál, kivan alakítva 1 bicikli út, fura a hely feelingje, de mégis sokan járnak arra, motorral, gyalog, kocognak, horgásznak a parton stb.

le is mentünk a viz közelébe, és a barátomal kacsázgattunk a kövel, röhögtünk, csókolóztunk, és letérdelt elém szerelmet vallani. Erre oldalra néztem, és mit látok... egy fejfát:O

egyből elment a kedvem a romantikázástól, friss fejfa volt,rajta névvel, virággal. El is jöttünk, olyan érzésem volt, hogy még én érzem hülyén magam, hogy egy sétányon sírra bukkanok. annyira elszörnyülködtem, komolyan még szégyelltem hogy a sír előtt nevetgélek, mintha temető lenne a dunapart. De miért pont oda kell temetni valakit, miért nem temetőbe....?

2010. márc. 23. 20:03
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
97%
Tudod az a szegény hülye lehet sőt biztos az estek nagy százalékában,hogy a vétlen áldozat. Nem kéne ennyire tiszteletlennek lenned.
2010. márc. 23. 20:20
 12/37 A kérdező kommentje:

na fura, hogy teis ismered a helyet, vagyis véletlen:)

de nekem ijesztő volt, olyan temető flessem van tőle.

köszönöm a válaszokat.

2010. márc. 23. 20:20
 13/37 anonim ***** válasza:
11%

Hogy temethetnék már oda???

Amúgy meg igenis szegény hülye itt halt meg mert aki ilyen helyen hal meg az vagy száguldozott vagy irdatlan béna, ergó hülye, a darwin-díjasokon is röhögünk és hülyék pedig azok is meghaltak...

2010. márc. 23. 20:21
 14/37 anonim ***** válasza:
92%
20:21 Még mindig bunkó vagy.
2010. márc. 23. 20:24
 15/37 anonim ***** válasza:
90%
Vagy vétlenek akik az autóban ültek, azaz nem hülyék!
 16/37 anonim ***** válasza:
89%

"vagy száguldozott, vagy irdatlan béna"

Te szerencsétlen, arra nem is gondoltál, hogy mondjuk egy száguldozó ütötte el? Vagy meggyilkolták? Indítsd be az agyad, mielőtt a szádat és a kezedet indítanád be, légy szíves...

17/37 anonim ***** válasza:
86%
20:21-es, hogy te mekkora bunkó vagy
2010. márc. 23. 20:25
 18/37 A kérdező kommentje:

de ott nem üthettek el senkit...

mert az M0ás az sokkal odébb van a dunahídon megy át, ez meg mellette nagy kerülőne megy lent a dunapart mellett ez a sétány, és a fejfa a dunaparton van a viz mellett...közvetlenül.

2010. márc. 23. 20:31
 19/37 anonim ***** válasza:
72%
OMG...ész az van bőwen..o.O
2010. márc. 23. 20:33
 20/37 anonim ***** válasza:
100%
Akkor lehet h. a vízbe esett szegény, és ottlátták utoljára. DE NEM temettek oda senkit. És szerintem joga van oda emléket tennie annak aki tette..
2010. márc. 23. 20:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!