Komolyan ilyen helyekre temetkeznek? Miért oda? Arra van a temető, nem?
ma voltunk a barátommal a közeli dunaparton.
vagyis a duna egyik ágánál, kivan alakítva 1 bicikli út, fura a hely feelingje, de mégis sokan járnak arra, motorral, gyalog, kocognak, horgásznak a parton stb.
le is mentünk a viz közelébe, és a barátomal kacsázgattunk a kövel, röhögtünk, csókolóztunk, és letérdelt elém szerelmet vallani. Erre oldalra néztem, és mit látok... egy fejfát:O
egyből elment a kedvem a romantikázástól, friss fejfa volt,rajta névvel, virággal. El is jöttünk, olyan érzésem volt, hogy még én érzem hülyén magam, hogy egy sétányon sírra bukkanok. annyira elszörnyülködtem, komolyan még szégyelltem hogy a sír előtt nevetgélek, mintha temető lenne a dunapart. De miért pont oda kell temetni valakit, miért nem temetőbe....?
na fura, hogy teis ismered a helyet, vagyis véletlen:)
de nekem ijesztő volt, olyan temető flessem van tőle.
köszönöm a válaszokat.
Hogy temethetnék már oda???
Amúgy meg igenis szegény hülye itt halt meg mert aki ilyen helyen hal meg az vagy száguldozott vagy irdatlan béna, ergó hülye, a darwin-díjasokon is röhögünk és hülyék pedig azok is meghaltak...
"vagy száguldozott, vagy irdatlan béna"
Te szerencsétlen, arra nem is gondoltál, hogy mondjuk egy száguldozó ütötte el? Vagy meggyilkolták? Indítsd be az agyad, mielőtt a szádat és a kezedet indítanád be, légy szíves...
de ott nem üthettek el senkit...
mert az M0ás az sokkal odébb van a dunahídon megy át, ez meg mellette nagy kerülőne megy lent a dunapart mellett ez a sétány, és a fejfa a dunaparton van a viz mellett...közvetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!