Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mivel tudnék hatni a férjemre,...

Mivel tudnék hatni a férjemre, hogy összeszedje magát és elmenjen az orvoshoz?

Figyelt kérdés

A férjemnek a fogaival van gondja.

Az első fogai letörtek, kiesett a tömés, nem foglalkozott vele.

És nagyon fél a fogorvostól.

Viszont számomra egyre kényelmetlenebb ez a helyzet. Főleg, hogy pár napja hallottam miként jellemezték őt. Amit utána el is mondtam neki, rosszul esett neki de reméltem ettől kicsit észbe kap hogy ezt nem húzhatja tovább.

2015. dec. 20. 16:56
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
20%
Nem az a baj, hogy fél, hanem hogy ennek ellenére nem teszi meg. Nem az a bátor, aki nem fél. Az hülye. De így meg csak egy picsogós kisgyerek.
2015. dec. 20. 17:29
 12/26 anonim ***** válasza:
Ellenmondtál saját magadnak..
2015. dec. 20. 17:31
 13/26 anonim ***** válasza:

A rossz élmény bizony eléggé befolyásolni tudja a hátralévő életed azzal kapcsolatban amivel történt.. egyszer nekem is konkrétan egy hentes húzta a fogam, érzéstelenítő nélkül, én is rettegek tőlük, de én is találtam egy doktornőt, akiben maximálisan megbízom és teljesen rábízom magam. Ismer már, tudja azt is, hogy pánikbeteg vagyok és még egy 20 perces tömésnél is rám tud jönni a roham. Szóval kellene találnotok egy olyan fogorvost, akiben tényleg megbízik. Nagyon sokat számít az orvos-beteg közötti kapcsolat, bizalom, mert ha fél is az ember, de tudja, hogy biztonságban van, azért csak ráveszi magát. :-) Szép lassan én is a végére jutok, már csak egy tömésem van, pedig szégyenlem nagyon, de elhanyagoltam a fogaimat. Sok sikert!!

21L

2015. dec. 20. 17:40
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
En felnott no vagyok, ravettem magam fogaszatra. A doki 3 fogamat tette tonkre, masik orvos azonnal gyokerkezelt, mielőtt tönkre megy a fog teljesen. Ez az utobbi orvos ugy csinalta, hogy azt se ereztem, hogy erzestelenitot ad. Kell 1 orvos amiben bizol, es van aki a nyakat teszi ra, mert JO orvos. Sok sikert.
2015. dec. 20. 17:41
 15/26 anonim ***** válasza:
85%

Szia!

Én fogorvostanhallgató vagyok, és már tanultam az egyetemen az ilyen típusú betegeket. Nekünk azt tanították, hogy ilyenkor nagyon türelmesnek kell lenni, mindent elmondani, hogy mi fog történni. Szépen lassan, szóval ha elmentek egy fogorvoshoz, akkor úgyis időpontot kell kérni, szóltok, hogy legyen erre figyelemmel, figyelni fog. Persze ne SZTK-ba menjetek, mert ott aztán érzéketlen orvosok vannak... Sok pénzbe fog kerülni, de magánorvoshoz kell elmenni, ők sokkal jobban figyelnek a betegekre. A magánrendelőkben az orvosokban még van érzés, és még nem égtek ki... (nyáron a Mária utcában a szájsebészeten voltam gyakorlaton, és ott nagyon érzéketlenek már). Menj vele, biztos bemehetsz a rendelőbe is, és mondjuk bátoríthatnád. Az én testvéremnek az egyik bölcsességfoga nem nőtt ki, hanem ciszta lett belőle az állában. A ciszta megette az állcsontját, és konkrétan nem volt csontja. Ha ez nem derült volna ki, egy panoráma röntgen felvétel segítségével, akkor összeesett volna az álla. Fontos, hogy elmenjen, mivel az általános vizsgálat része a rákszűrés is. Remélem sikerül meggyőznöd őt! És tényleg magánorvost keressetek!!

2015. dec. 20. 17:44
 16/26 anonim ***** válasza:
53%

Persze ne SZTK-ba menjetek, mert ott aztán érzéketlen orvosok vannak

Találkoztam bunkó, kókler maszekkal, és nagyon lelkiismeretes, tisztességes, normális körzetessel. Hallgató létedre elég visszataszítóan beszélsz a leendő kollégáidról, nem kellene általánosítanod.

2015. dec. 20. 17:46
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó: Ha látnád, tapasztalatok alapján írtam. De lehet olvasni nehezedre esik. A Mária utcáról csak rosszat hallani. A saját szememmel láttam, hogy semmibe veszik a betegeket. Volt ott is, aki jó orvos volt, de ő sem ott dolgozott főállásban, hanem a magán rendelőjében. Keress utána. :) Tapasztalat nélkül nem beszélek a semmibe.
2015. dec. 20. 17:49
 18/26 anonim ***** válasza:
a végösszegtől kel félni nem a dokitól
2015. dec. 20. 17:55
 19/26 anonim ***** válasza:
73%

ma 17:44

A mi városunkban a magándoki minősítheteltneül bunkón beszélt velem, mikor elmentem egy lyukas foggal, elkezdett piszkálni, hogy mi az, hogy nincs fogszabályzóm, hogy lesz így valaha pasim......

A körzeti doki tündéri aranyos, kedves, óvatos.

Kérdező: én is ilyen vagyok. Ki kéne húzni a bölcsességfogaimat, de egy éve halogatom. :( El fogok menni pszichológushoz a dologgal, a férjednek is ezt tanácsolom. Plusz kérjen valami nyugtatót a háziorvostól a fogorvosi kezelés előttre.

2015. dec. 20. 19:18
 20/26 anonim ***** válasza:
0%

tapasztalatok alapján írtam.

Tényleg? Ismered az összes fogorvost az országban? Azt se tudod, hol él a kérdező...

A Mária utcáról csak rosszat hallani.

Ja, és az az ország egyetlen nem maszek rendelője? Na, ezt se tudtam... Szóval egy helyről rossz a véleményed, tehát mind rossz.

Képzeld, én meg jártam ott, és rendesek voltak, szóval az egy tuti jó hely. NA, általánosítani bárki tud.

Csak te kollégákat szólsz le elég ronda módon.

2015. dec. 20. 19:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!