Mi visz rá egy fiatal lányt, hogy HTB legyen?
Én ha 1 hétnél tovább vagyok otthon, mert rákényszerülök, máris rohanok, és elvállalom az első szembejövő munkát, másként haszontalannak érezném magam. Aztán ha nem jön be, közben már könnyebb váltani.
Ha meg épp otthon vagyok (most pl két hete), akkor se bírok a fenekemen maradni, kitakarítom a lakást napi kétszer, minden nap valami újat főzök, amit eddig nem próbáltam, neki állok idegen nyelven olvasni, nyelveket tanulni...
Viszont egy lány ismerősöm lassan 2 éve otthon ül. Néha eljár nyelviskolába, napi 3 órácskát (én ezt munka mellett csináltam), meg néha főz valamit, egyébként meg játszik otthon a gépen, a házimunkát a férj csinálja inkább munka után. Megmondta, hogy ő nem is megy el dolgozni, minek. Dolgozik a párja annyit, hogy neki ne kelljen.
Vajon mi visz rá egy 23 éves nőt, hogy úgy döntsön, nem fog dolgozni?
(én 20 éves korom óta dolgozom)
Az emberek nagy részét csak az alapvető szükségletek érdeklik. Dolgozni is csak azért mennek, hogy ne haljanak éhen. Ha megcsinálja valaki más helyettük, akkor egy problémával kevesebb.
Szóval más az értékrendje, mint neked.
"ha nem dolgoznák"
Ezen nem is csodálkozom, hiszen még írni sem tudsz.
Az ilyen emberek egyszerűen értéktelenek, az a magyarázata. Nem akar semmmit az élettől, nincsenek ambíciói, lusta és buta.
Olyanok ezek, mint a zombik, csak léteznek, de nem élnek :) Le kell szarni magasról, ha van egy kis esze, majd rájön, hogy elrontotta az életét, ha nincs akkor meg meg is érdemli.
Mi visz rá?
Lustaság, kényelem.
Nincs rákényszerülve,hát nincs,nagy dolog,semmi közöd hozzá.
Talált magának egy madarat.
És?
Ez miért fáj neked?
Ha kicsit is jól nézel ki,foghatsz te is egyet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!