Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen életszinvonal nyujtása...

Milyen életszinvonal nyujtása mellett jogos elvárás a férjtől, hogy a HTB felesége teljes mértékben kiszolgálja?

Figyelt kérdés
2015. dec. 16. 18:29
1 2 3 4 5
 31/49 A kérdező kommentje:

persze a mélyszegénységben élő kisebbségnek is van okostelefonja.

de megis mondta nekem, hogy

-minek a nét rája?

ez nekik hamis státusszimbólum, ahogy egymilliós fizetéshez a bejárónő az.

de jobban járna a fönököd is ha értelmes dologra költené.

amugy mennyi egy bejárónő fizetése? havi 100?

Tehát havi 147 000 Ft-os fizuból is meg lehet engedni magunknak, hisz rég tudjuk hogy havi 47 000-ből meg lehet élni.

2015. dec. 17. 08:18
 32/49 anonim ***** válasza:
100%

Szép is a szerelem...

Az én férjem nem keres havonta milliókat, nem kapok 200-300ezres zsebpénzt, de mindezek ellenére is igyekszem mindenben a kedvében járni, és ő is viszont. És nem azért mert mije van vagy mije nincs, hanem mert szeretjük egymást.

Ha neked az lenne a boldogság, hogy dús gazdagon ugráltasd a cicababádat (aki ennyi havi ráfordítás mellett egyébként szerintem már már befektetésnek minősül - ráadásul elég kockázatos-)akkor szerintem te még sose voltál szerelmes és fogalmad sincs hogyan is működik egy normális felnőtt párkapcsolat.

Mindezek ellenére kívánom hogy megvalósuljon az álmod!

2015. dec. 17. 09:37
 33/49 anonim ***** válasza:
100%

Az én családomban apu keres majdnem ennyit, anyu kevesebbet, de az össz jövedelem picit van 1 millió felett. Nagyon el vannak tévedve itt páran. Ez nem olyan embertelen sok pénz... Persze, ha lenne egy viszonylag kicsi, alacsony rezsijű panelunk, akkor pénzen ülnénk, de egy kertes házunk van, ami nyeli a pénzt lényegében. A legdrágább ruháink h&m-ből vannak, nincs semmi személyzet nálunk. Pincér? Szakács? Ne röhögtessetek már. Legdrágább ruhák? A minap a plázában láttam egy 300ezres kabátot, és az még nem is valami világhírű luxusmárka boltja volt :D Havi 1millió két emberre átlagszínvonal feletti, de távolról se luxus.

A háztartásbeli "munkája" rendet tartani otthon, főzni, gyereket nevelni, bevásárolni, szóval a pénzkeresésen kívül minden, viszont nem gondolom, hogy rabszolgaként kell ugrálnia, ahogy a férjecske füttyent. Persze, kedvességből nálunk a családban alap, hogy viszünk egymásnak sört, de nem azért, mert ugráltatjuk egymást... Szánalmas a kérdés.

Biztos találsz olyan lányokat, akik kiszolgálnak ilyen téren, de az nem szerelem.

2015. dec. 17. 09:53
 34/49 anonim ***** válasza:
0%

33-as

Miért nyeli egy családi ház a pénzt? Olyan drága a füttes?

2015. dec. 17. 10:03
 35/49 anonim ***** válasza:
100%

Ja, akkor te nem feleségre gondolsz, hanem bejárónőre, akit teljes körűen használhatsz és fizetést adsz neki.

A feleségéhez máshogy áll az ember.

2015. dec. 17. 10:13
 36/49 anonim ***** válasza:
100%

Na igen, neked nem feleség kell, hanem egy bejárónő/pincér/szakács/ágyas egy személyben. Négy ember munkáját végzi. Számold ki, mennyibe kerülne, ha négy embert vennél fel erre a célra, akik a nap 24 órájában rendelkezésedre állnak. Asszem mindjárt nem érné meg annyira a buli.

Amúgy jelenleg én sem dolgozom, csak a férjem, de nálunk nagyon nem úgy működik, hogy van az ő pénze, amiből ő ad nekem, hanem minden pénzünk közös. Nekem eleve nem kellene olyan férfi, aki azon vergődik, hogy azt a pénzt, amit én elköltök, azt ő kereste meg. Ja, és sosem várta el, hogy kiszolgáljam. Ha elvárás lenne, nem is tenném meg. Egyébként szoktam neki csinálni például szendvicset, ha látom, hogy fáradt, és tudom, hogy enne, de biztos nem fog kimenni magának szendvicset csinálni. Nem azért csinálom, mert elvárja, hanem mert szeretem, és szeretném, hogy jó legyen neki. Mint ahogy ha ő kimegy a konyhába (mert ki szokott menni, ha szomjas, akkor is, ha éppen heverészett előtte), akkor megkérdezi, hogy hozzon-e nekem inni. Szerintem normális emberek, akik szeretik egymást, és nem érdekből vannak együtt, hanem szerelemből, azoknál ez így működik.

2015. dec. 17. 11:49
 37/49 anonim ***** válasza:
87%

Szivi, el kell, hogy keserítselek, ehhez nagyon kevés a havi 1 millió. Találhatsz ilyen nőt, hogy ne találhatnál. De nem havi 1 millió fizetéssel.

Nézd meg, hogy kiknek vannak ilyen mindig jól kinéző, cicababa, gondolkodás nélküli női és tedd fel magadnak a kérdést, hogy ők vajon munkahelyen dolgoznak-e és havi 1 millát keresnek-e...

Általában milliárdos vállalkozók, akik nem 8-tól 4-ig dolgoznak egy másik főnöknek, hanem ők maguk a nagy királyok. Milánóba hordják ruhát venni a "kisasszonyt", és mindig felmerül, hogy vagy a csaj lép egy még gazdagabbért, vagy ő cserélődik le.

Amúgy persze más kérdés, hogy kinek kellene olyan kapcsolat, ahol csak a pénzemért van velem valaki, de hát kinek mik az igényei. Csak ha neked ilyenek, akkor ne add le ennyire, mert ehhez havi 1 millió nagyon kevés lesz.

2015. dec. 17. 12:42
 38/49 anonim ***** válasza:
83%

ma 10:03

Egyébként igen, a fűtés pl marha drága. ;) 7 éve vettük a házat, még mindig nincs teljesen készen. Először bent újítottuk fel: kiszedtünk falakat, felhúzattunk újakat, új padló, festés, új beépített bútorok, akármi. Van egy óriási kert, az egészet be kellett rotálni, gyomirtózni, befüvesíteni. Vettünk fákat. Befedettük a tetőt (hú, nem jut eszembe az anyag neve... egy kátrányos, hajlékony cucc cserépmintával. Egyszerűen ráhúzzák a meglévő tetőre és kicsit ráolvasztják).. erre volt pénz, jobb lett volna persze komplett tetőcsere, de az túl drága. A szigetelés így is várat magára. A falat is kéne szigetelni, újrafesteni. A garázst idén újítottuk fel, újra lett vakolva kívül/belül, újra lett betonozva a padló. Teljesen lecseréltük a ház melletti kis terasz/féltetőt. Vettünk új kazánt, fűnyírókat, kerti szerszámokat, kerti bútorokat. És akkor még jól jártunk, mert a nyílászárók le voltak cserélve mikor megvettük.

Még messze nincs kész a ház. Jó lenne a szigetelés, tetőcsere, az udvar betonos részét és a kocsibejárót lerakatni térkővel, a vízvezetékeket rendbehozni, stb.

Nagyjából ennyi jutott eszembe hirtelen a fűtésen kívül. :) Egy kertest sokkal drágább rendbehozni. Nyilván önmagában fenntartani is, de az ember mindig talál valamit, amit még fel kéne újítani, meg kéne építeni, stb.

2015. dec. 17. 16:30
 39/49 anonim ***** válasza:
93%
Van egy ismerősünk, külföldön dolgozik és él a családjával. (Afrikában) Az ország 5. legnagyobb cégének a pénzügyi igazgatója. Havi 8ezer euróért bérelnek egy villát. Ami eszükbe jut, megveszik. Utazgatnak folyamatosan. Van egy nő, aki jár hozzájuk takarítani és főzni. A feleség otthon van. És tudod mit? Este, mikor kiülnek a teraszra, egymásnak hordják felváltva a sört/bort/kaját/akármit. Mert a pasi szereti a feleségét, nem cselédnek tartja. Elég visszataszító a gondolkodásmódod, kérdező.
2015. dec. 17. 16:37
 40/49 anonim ***** válasza:
88%
(mondjuk náluk a csaj se a pénzért ment hozzá.. mikor összejöttek még ugyanannyit kerestek :) )
2015. dec. 17. 16:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!