Milyen életszinvonal nyujtása mellett jogos elvárás a férjtől, hogy a HTB felesége teljes mértékben kiszolgálja?
Álmodik a nyomor? nyehehehe
(Akkor így, zárójelben: az én életem párja hozza a havi 1 milliót. Kiszolgálom teljes mértékben és nem azért, mert elvárja, hanem mert szeretem. ...és szerettem akkor is, mikor háromszor annyit kerestem, mint ő)
Ez egy s/m kapcsolat? Mert akkor érthető lenne a hozzáállásod.
Egyébként amikor beleszeretsz valakibe és mondjuk az illető nem hajlandó odavinni neked a sört, akkor kirúgod és keresel egy másik nőt aki odaviszi? Ez ám a szerelem. Igazából te egyszerűen csak egy szolgát akarsz, az érzelmek nem fontosak.
"Ha havi egy millát keresnél, lenne bejárónőtök, meg saját pincéretek, szakácsotok. Onnantól kezdve nincs szükség arra, hogy a nő háztartást vezessen. Akkor egy cicababád lenne, akinek mindig meg kell venni a legújabb trend szerinti méregdrága ruhát, fodrászhoz és manikűröshöz kell járnia minden nap."
Huuu de elvagy tévedve mire elég havi 1 millió:)
Én keresek ennyit, úgyhogy hidd el tudom mire elég havi 1 millió. Bejárnő van természetesen. Viszont az sem főállásban, hanem heti egyszer. De pincér meg szakács?:))) Ugyanmár! Nevetséges, hogy valaki azt gondolja, hogy ennyiből futja pincérre meg szakácsra.
Na meg a méregdrága legújabb trend szerinti ruhákra sem futja. Mert ennek a fogalma hat számjegynél kezdődik. Átlagos "plázás" márkás, jó minőségű ruhákra futja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!