Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen életszinvonal nyujtása...

Milyen életszinvonal nyujtása mellett jogos elvárás a férjtől, hogy a HTB felesége teljes mértékben kiszolgálja?

Figyelt kérdés
2015. dec. 16. 18:29
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
15%
úgy értettem, hogy jól néznék ki hosszú távon, nemcsak házasság előtt
2015. dec. 16. 21:25
 22/49 A kérdező kommentje:
mondjuk ez érthető, hisz olyan házzasági szerződést irartnék neked, amiben külön fejezet lenne megrondulás esetére
2015. dec. 16. 22:51
 23/49 anonim ***** válasza:
100%
Semmilyen.
2015. dec. 16. 22:57
 24/49 anonim ***** válasza:
100%

Álmodik a nyomor? nyehehehe

(Akkor így, zárójelben: az én életem párja hozza a havi 1 milliót. Kiszolgálom teljes mértékben és nem azért, mert elvárja, hanem mert szeretem. ...és szerettem akkor is, mikor háromszor annyit kerestem, mint ő)

2015. dec. 17. 00:35
 25/49 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy s/m kapcsolat? Mert akkor érthető lenne a hozzáállásod.

Egyébként amikor beleszeretsz valakibe és mondjuk az illető nem hajlandó odavinni neked a sört, akkor kirúgod és keresel egy másik nőt aki odaviszi? Ez ám a szerelem. Igazából te egyszerűen csak egy szolgát akarsz, az érzelmek nem fontosak.

2015. dec. 17. 00:48
 26/49 anonim ***** válasza:
100%
Igazából egyébként az a gond, hogy a mai társadalomban a párkapcsolatokban elvárás az egyenrangúság, tehát a pincér, szakács, akárki alárendeltje a főnökének valamilyen szinten, de az egy munkahely, főnök-beosztott kapcsolattal, a normális párkapcsolat viszont nem egy ilyen alá-fölérendelt viszony, így nem várhatod el pénzért sem, hogy valaki mindenben kiszolgáljon. Egyébként természetesen van olyan nő aki simán megteszi neked pénzért, inkább a te mentalitásodat nem értem, nekem nem kellene olyan nő, aki csak a pénzemért van velem és gyakorlatilag egy alkalmazottként él mellettem, nem lehetnék biztos az érzéseiben és abban sem, hogy mikor lép le egy másik milliomos csávó kedvéért.
2015. dec. 17. 00:57
 27/49 A kérdező kommentje:
Arrol nem volt szó, hogy csak a pénzért. Jó kérdés te miért gondolkozol ilyesmiben.
2015. dec. 17. 05:01
 28/49 anonim ***** válasza:
100%

"Ha havi egy millát keresnél, lenne bejárónőtök, meg saját pincéretek, szakácsotok. Onnantól kezdve nincs szükség arra, hogy a nő háztartást vezessen. Akkor egy cicababád lenne, akinek mindig meg kell venni a legújabb trend szerinti méregdrága ruhát, fodrászhoz és manikűröshöz kell járnia minden nap."

Huuu de elvagy tévedve mire elég havi 1 millió:)

2015. dec. 17. 07:55
 29/49 anonim ***** válasza:
43%
A főnököm nem keres annyit és bejárónője van... Nem vagyok eltévedve.
2015. dec. 17. 08:08
 30/49 anonim ***** válasza:
100%

Én keresek ennyit, úgyhogy hidd el tudom mire elég havi 1 millió. Bejárnő van természetesen. Viszont az sem főállásban, hanem heti egyszer. De pincér meg szakács?:))) Ugyanmár! Nevetséges, hogy valaki azt gondolja, hogy ennyiből futja pincérre meg szakácsra.

Na meg a méregdrága legújabb trend szerinti ruhákra sem futja. Mert ennek a fogalma hat számjegynél kezdődik. Átlagos "plázás" márkás, jó minőségű ruhákra futja.

2015. dec. 17. 08:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!