Milyen életszinvonal nyujtása mellett jogos elvárás a
férjtől, hogy a HTB felesége teljes mértékben
kiszolgálja?
persze mert minden nő a rabszolgád akar lenni az ilyen barmoknak nem jut nő
2015. dec. 16. 19:16
Én nem azért szolgáltam és szolgálom ki a férjemet,mert ez a jogos elvárása azért mert eltart! Azért szolgálom ki teljes mértékben mert szeretem,tisztelem és mert a munkáján kívül is bebizonyította,hogy megérdemli a kiszolgálást! Valamint amikor mindketten dolgoztunk akkor ő jobban ellátta a háztartást mint én:)Kereshetne milliókat,lehozhatná a csillagokat is az égről ha egy jellemtelen érzelmi zsarnok,egy börtönőr vagy egy heverésző "pasa" akarna lenni,mehetne a levesbe a pénzével együtt!:)
2015. dec. 16. 19:18
Valahogy így van. Bár ha most neki ezt el kell mondani hogy figyelj bébi kitartalak, egész nap semmi dolgod ezért ha itthon vagyok lesd minden kívánságom, akkor ott már gondok vannak a nő fejében, ennek természetesnek kell lennie. Ha olyan buta hogy nem éri fel ésszel akkor jobb az olyantól megszabadulni mert csak a gond van vele.
2015. dec. 16. 19:28
Ha havi egy millát keresnél, lenne bejárónőtök, meg saját pincéretek, szakácsotok. Onnantól kezdve nincs szükség arra, hogy a nő háztartást vezessen. Akkor egy cicababád lenne, akinek mindig meg kell venni a legújabb trend szerinti méregdrága ruhát, fodrászhoz és manikűröshöz kell járnia minden nap.
2015. dec. 16. 19:29
15/49 A kérdező kommentje:
lehet másra i skölteni azt a pénzt, nem feltétlenül kell bejárójő.
és nem nem azért kell a nőnek kiszolgálnia, mert eltartom, hanem azért mert nem kell más munkát dolgoznia. ez a munkája.
persze mondhatja azt is, hogy inkább elmegy havi 80-ért tesco pénztárosnak de nem hozza oda nekem a sört.s akkor annyival kevesebbet kap. nekem jól jönne a havi milla mellé még a plusz 10%-a annyiért már felkelek a sörért én is.
Tudod, én ingyé' is odaviszem a páromnak a sört. Mert szeretem, mert ő is szeret és tisztel és nem tekint rabszolgának. El se kell tartania. Társak vagyunk, és így belefér, hogy oda-vissza a kedvébe járjunk egymásnak.
2015. dec. 16. 20:34
Kérdező, kb. amellett vállalnám amit felvázoltál, annyival kiegészíteném, hogy nyaralni szeretnék kétszer egy évben külföldön, abból egyik trópusi. Drága ruhatár, fitness bérlet, masszázs, egy jó autó, egy doboz ami tele van készpénzzel és én bármikor hozzáférhetek. Ez kb. 2-300.000 Ft zsebpénz havonta. Ezért nemhogy kiszolgálnálak de még jól is néznék ki :-)
2015. dec. 16. 21:15
18/49 A kérdező kommentje:
a sör csak példa volt. ha ezt nem érted az elég nagy gáz.
és nem, nem rabszolgaság megtenni ezt azt ugy hogy, mégis a normál munkabér többszörösét kapja.
jó kérdés hogy aki rabszolgaságról beszél vajon mennyire szabad a saját kapcsolatában. merthogy nem én beszélek rabszolgaságról mások kiszolgálása kapcsán hanem itt egyesek.
vagy szerintetek a szakács rabszolga? a pincér rabszolga? jóval többet megtesznek, de jóval kevesebbért...
19/49 A kérdező kommentje:
21:15 ez kb. benne van a példámban. szervizelt autó, benzin, ruhatár stb. mellett már aprópénz a havi 2-300 000 költőpénz. ez kb annyi. plusz minusz 100 000 Ft-on gondolom nem akadnál fent.
20/49 A kérdező kommentje:
mondjuk az hogy jól nézel ki az alap, mert madárijesztőt már egyszeri 100 000-ért is kapok.
Kapcsolódó kérdések: