Normális ilyen fiatalon babára vágyni?
21 vagyok. Sajnos a kapcsolatom nem olyan stabil, és ki tudja, meddig leszünk együtt. Plusz még tanulni szeretnék 4-5 évig minimum.
Viszont néha annyira rám jön, hogy úgy szeretnék én is idilli családot, szóval szerető férj, baba...
Nem vállalok még semmi esetre sem, csak szeretnék.
Ez fura?
A vágyakozás meg az, amit teszel, két külön dolog. Normális, ha tisztában vagy vele, mire van szükséged, mit szeretnél, és ennyi idősen jó is, ha azért előre gondolkodsz néha.
Én kb. 17 éves korom óta érzem, hogy szeretnék gyereket, mindig, amikor kicsikre vigyázok, elgondolkodok azon, hogy vajon milyen leszek anyaként. De ettől függetlenül tudom, hogy még nincsen itt az ideje, és biztosan nem vállalok gyereket 28-30 éves korom előtt. Ha minden jól megy, addigra elég biztos egzisztenciám lesz. Meg remélhetőleg stabil kapcsolatom.
fuh, én is 21 éves vagyok, 4 éves stabil és jó kapcsolatban, de nagyon nem érzek semmi ilyesmit :D
szerintem teljesen normálisak az érzéseid, mások vagyunk. azért jó, hogy racionálisan nézed a dolgot :)
Nem fura,teljesen normális érzések,gondolatok egy 21 éves lánytól,bocsánat,nőtől.
Gyerekvállalás előtt a legfontosabb a megfelelő egzisztencia megteremtése,anélkül nem szabad gyereket vállalni,mert 18 év hosszú idő...
A párkapcsolatodat rakd rendbe,vagy szakíts,ami nem megy,nem szabad erőltetni.
Ne foglalkozz semmilyen társadalmi,vagy bármilyen elvárással,felnőtt ember vagy,a te életed,a te döntésed,mindenki bekaphatja.
A nők mostanában úgy is egyre később szülnek átlagban,karrier,a nem megfelelő anyagi háttér,és még számos ok miatt.
Semmiről nem vagy lekésve,nyugalom.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!