Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Emlékeztek amolyan "legendás"...

Emlékeztek amolyan "legendás" kérdésekre itt, a Családi kapcsolatokban?

Figyelt kérdés

Pl. pár éve volt itt egy fekete-fehér menyasszonyi ruha, amiről a tulajdonosa feltett vagy egy tucatnyi kérdést, és mindenki megírta neki, hogy előnytelenül áll neki, de addig nem nyugodott, amíg a tucatnyi kérdésre jött több száz válasz közt nem lett egy olyan, aki szerint szép.

Aztán ott van a húsos, ahol a kérdező azon problémázott, hogy a sógornője átpakolta a húsokat a fagyasztóban, és minél jobban próbálta áztatni a csajt, annál szimpatikusabb lett a sógornő és annál röhejesebb a kérdező :D

Mindkét esetet hónapokig emlegették, emlékeztek ilyenekre és hasonlókra?

2015. dec. 10. 14:56
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
80%
Ebbol a kerdesbol is mindjart legendas kerdes lesz :-)
2015. dec. 11. 16:29
 32/58 anonim ***** válasza:
71%
Egyébként mi volt a gond azzal a ruhával? Azt hittem, valami borzalmas kapca lesz, de azon kívül, hogy kicsit fura, és a menyasszony se nádszálvékony, mi a gond vele?
2015. dec. 12. 11:46
 33/58 A kérdező kommentje:
Az első kérdésében, amit sajnos töröltek, emlékeim szerint más ruhákat is belinkelt, és azokon csinos volt. Ez sajnos elég előnytelen, de nem tudtuk meggyőzni. De végül is mindegy, a párjának, gondolom, tetszett :)
2015. dec. 12. 17:40
 34/58 anonim ***** válasza:
100%
Na az a 16 éves lány már elmebeteg az tuti.
2015. dec. 13. 20:00
 35/58 anonim ***** válasza:
93%

Mennyire vagyok gyíkkocka, ha egy-két kivétellel találkoztam már az összes belinkelt kérdéssel korábban? :DDD

Amúgy nekem a húsos a kedvencem, meg ez:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__bor-es-hajap..

2015. dec. 13. 20:14
 36/58 anonim ***** válasza:
2015. dec. 13. 23:03
 37/58 anonim ***** válasza:
2015. dec. 14. 00:23
 38/58 anonim ***** válasza:
100%
Hónaljas, DNS-es szakadok! Volt még egy srác aki egész hosszú regényt írt, hogy a nagyapja mindig telefossa a wc-t, az anyja meg büdös, mert 40 fokban is kabátban megy boltba. :D
2015. dec. 14. 03:22
 39/58 anonim ***** válasza:
100%
Nagy részét nem ismertem ezeknek, de sírok a röhögéstől. Köszönöm, hogy viccessé tettétek a napomat!
2015. dec. 14. 15:15
 40/58 anonim ***** válasza:
89%

Az eddig leírtakon kívül:

-élete legnagyobb problémája, ami miatt elment az életkedve, hogy nem talált a vadonatúj trendi türkizkék iskolatasijához illő színű füzeteket meg tollakat sulikezdés előtt a kiscsaj

-csaj és pasi együtt éltek albérletben, a csaj megcsalta a pasit, a pasi elköltözött az albérletből... csaj rinyál, hogy miért vitte el a pasi a saját maga által vett tárgyakat az albérletből, mert hát az neki kell és amúgy is AZ ALBÉRLETBE VETTE!!!! a pasas...

-nem tudom, hogy ugyanarra a pasi szeretője terhes lett kérdésre gondoltunk-e többen, de nálam kivágta a biztosítékot, amikor a pasas lecigányk...-ta a szeretőt meg úgy tett, mintha neki nem lenne semmi köze ahhoz a gyerekhez, ami az ő spermájából lett...

-már nem is emlékszem, miket írt konkrétan, de volt egy csodálatos kamukérdés (legalábbis én azt hiszem, az volt), ami bemutatta, hogy hogy kell tipikus anyósnak lenni... jaj, miért nem hozzák már ide a kisunokámat... ja amúgy nekem nincs kedvem menni, azt mondtam a gyerekre, hogy nem is a fiamé, a nőt ler...oztam, e amúgy is miért sminkel... kb. ilyenek voltak

-nem is tudom, a családi kapcsolatokban volt-e, de volt olyan kérdés, ahol csaj azzal kérkedett, hogy hogy alázzák meg folyton az osztálytársukat, aki megérdemli, hogy nyomi

-kis elkényeztetett 16 éves liba igazolást keres arra, hogy csak azért teljesen normális, ha lerondázza a csúnyácska nővérét meg előtte smárol a pasijával, csak azért, mert az néha szól neki, hogy rakjon rendet a közös szobájukban (kb.)

-a szokásos gazdagkislányos kamukérdések... a kedvenceim azokból az alábbiak voltak:

1. a mucsai anyámék nem értik meg, hogy milyen elengedhetetlen nekem a műszempilla, a szemöldöktetkó meg hogy templomba tűsarkúban-miniruciban menjek

2. miért nem érti meg a hülye anyám, hogy nekem 16 évesen fontosabb dolgom is van, mint iskolába járni...

2015. dec. 14. 20:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!