Jogosan esik rosszul, hogy a barátom szülei nem hívnak meg karácsonyra?
Ma beszélgettem a barátommal és mondtam neki, hogy 25-én meghívtuk hozzánk ebédre.
De ahogy ő mondta úgy jött le, hogy engem ők nem hívtak meg.
Igazából nagyon rosszul esik, mer együtt vagyunk már 9 hónapja.
Hagyd már őket, uttsó, nem érdemes ezzel foglalkozni.:-)
Mindenki úgy ünnepli a karácsonyt, ahogy jólesik. Nálunk a szenteste a bensőséges családi ünnep, akkor csak mi magunk vagyunk, a másik két nap a rokonoké, barátoké, szerelmeké. Nekünk így jó, másnak meg másképp, csak van, aki ezt nem tudja elfogadni.:-)
Én megértelek kérdező. Nálunk ugyanez a helyzet kivéve , hogy velem finoman közölte is párom apukája , hogy ez náluk szent és a szentestét együtt töltik.
Az a helyzet , hogy tulajdonképpen eszem ágában nem lett volna elmenni de úgy beszéltük meg hogy szenteste ebédre a párom jön hozzánk mert nekünk mindegy, hogy ebéd vagy vacsora a lényeg, hogy együtt a család náluk meg ugye vacsora.
Amikor mondtam , hogy akkor én este itthon leszek(együtt lakunk) és filmeket nézek akkor a párom erősködött , hogy nem kérdés nekem is ott a helyem és megyek vele szenteste.
(másfél éve vagyunk együtt , fél éve együtt lakunk)
Ezek után véletlenül összefutottunk apukájával és megkérdezte tőlem , hogy én mit csinálok szenteste...:D hát gondolhatjátok...rögtön levágtam , hogy nem tud róla , hogy megyek..vagy ha tud róla akkor nyomatékosan tudtomra szeretné hozni , hogy véletlenül se menjek.
OK megértem...szenteste a családé és igaz én nem vagyok senki ebben a családban csak egy kis barátnőcske.
No mindegy azért rosszul esett...a párom reakciója volt a legdurvább, hogy ő nem emlékszik, hogy meghívott volna....hát...aznap este erősen elgondolkoztam rajta, hogy mit keresek én egy ilyen pasi mellett, de rá kellett jönnöm , hogy ő mindig ilyen szétszórt volt...így ismertem meg vagy elfogadom így vagy nem.
Lényeg a lényeg nekem is rosszul esett de igazából ez párom hibája mert ha nem hívott volna meg akkor természetesnek veszem , hogy nem megyek szenteste.Hát ez van..
Számodra egyértelműen sértő, ha a barátod szülei csak barátodat/fiúkat hívják. Ezt a sértést barátodnak kellene érzékelnie, és azt mondani szüleinek, hogy figyeljetek ezzel megsértitek a barátnőmet, vagy meghívtok mindkettőnket, vagy én sem jövök.
Persze az is bent van a pakliban, hogy a srác azt tálalta szüleinek, hogy nincsenek veled komoly tervei, csak esetleg még 1-2 évig elszórakozik veled. Kérte, hogy ne is hívjanak, hogy a csaj érezze, hogy hol a helye. Így amikor majd lepattint, nem mondhatod, hogy hülyített, mert oké, hogy nyíltan felvállalt csaja voltál, de soha nem voltál jövőbelijeként kezelve.
40F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!