Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan esik rosszul, hogy a...

Jogosan esik rosszul, hogy a barátom szülei nem hívnak meg karácsonyra?

Figyelt kérdés

Ma beszélgettem a barátommal és mondtam neki, hogy 25-én meghívtuk hozzánk ebédre.

De ahogy ő mondta úgy jött le, hogy engem ők nem hívtak meg.

Igazából nagyon rosszul esik, mer együtt vagyunk már 9 hónapja.

2015. dec. 8. 11:45
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
2%

+az én gyerekem választottjának szülei

Mert mi azok vagyunk. Normálisak.

2015. dec. 8. 14:44
 32/50 anonim ***** válasza:
72%

30. "Na jó. próbálok lenyugodni kicsit. "

nem igazán sikerült

2015. dec. 8. 16:11
 33/50 anonim ***** válasza:
71%
30-as: Elhiszem, hogy nálatok ez a hagyomány (a huszonöt felkiáltójellel együtt). Máshol meg nem ez. Van, ahol családtagnak az élettárs, házastárs, vőlegény, menyasszony számít, az aktuális barátnő nem. De valszeg te is az a fajta lehetsz, aki szerint mások minden pillanatban fölötted ítélkeznek pusztán azzal, hogy máshogy élik az életüket.
2015. dec. 8. 16:20
 34/50 anonim ***** válasza:
26%

Nekem azért fura ez, mert nálunk nem meghívással működött a dolog. A gyerek szólt, hogy jön a barátnője 26-án, nálunk is aludna, én meg rábólintottam. Külön ajándékot nem vettünk, tőle se vártuk (még tanult), amit a fiam vett neki, abba beleadtam pénzt. Együtt ettünk, beszélgettünk stb., nem csináltunk különösebb faksznit ebből, lenyomtam én is két puszit, boldog karácsonyt kívánva.

Külön, nyomatékosan legfeljebb akkor hívnám a gyerek barátnőjét, ha tudnám, hogy két éve együtt vannak, de még nem láttam, egyébként természetes, hogy ha a gyerek el akarja hozni, akkor jön és szeretettel várjuk.

2015. dec. 8. 16:31
 35/50 anonim ***** válasza:
13%

MIT KELL LEPONTOZNI A VÁLASZOMON? mI ROSSZAT ÍRTAM???

12-es válaszoló

Szánalmas!!

2015. dec. 8. 16:39
 36/50 anonim ***** válasza:
95%

Akit ez meglep, az komolyan mondja, hogy neki új, hogy más emberek máshogy élik az életüket?

Akik meg ítélkeznek: nem mindenki extrovertált családba született, attól még, hogy a család visszahúzódó, és nem bratyizik le mindenkivel, nem rossz emberek.

2015. dec. 8. 17:20
 37/50 anonim ***** válasza:
0%
36-os, egyáltalán nem új. Ahogy elnézem, téged jobban sért, ha egy családnak nem jelent problémát, ha a gyerek a barátnőjével jelenik meg ünnep másnapján (akihez akár több köze is lehet, mint az évente egyszer látott harmaduncsitesóhoz, példának okáért. Nálunk ráadásul több éves kapcsolatról volt szó.) Pedig rád sem kéne ennek az újdonság erejével hatnia.:-)
2015. dec. 8. 17:34
 38/50 anonim ***** válasza:
0%
gratulálok.....
2015. dec. 8. 18:36
 39/50 anonim ***** válasza:
82%
30. "csak azt remélem, hogy az én gyerekem szülei lesznek olyan normálisak, hogy a 25 éves fiamat meghívják!" Úgy megnyugodtál, írni sem nagyon sikerült.
2015. dec. 8. 21:06
 40/50 anonim ***** válasza:
19%
30. vagyok. Utána javítottam kedves hozzászóló. menj tanárnak, és javíts ott helyesírási és egyéb hibákat.
2015. dec. 8. 21:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!