Jogosan esik rosszul, hogy a barátom szülei nem hívnak meg karácsonyra?
Ma beszélgettem a barátommal és mondtam neki, hogy 25-én meghívtuk hozzánk ebédre.
De ahogy ő mondta úgy jött le, hogy engem ők nem hívtak meg.
Igazából nagyon rosszul esik, mer együtt vagyunk már 9 hónapja.
+az én gyerekem választottjának szülei
Mert mi azok vagyunk. Normálisak.
30. "Na jó. próbálok lenyugodni kicsit. "
nem igazán sikerült
Nekem azért fura ez, mert nálunk nem meghívással működött a dolog. A gyerek szólt, hogy jön a barátnője 26-án, nálunk is aludna, én meg rábólintottam. Külön ajándékot nem vettünk, tőle se vártuk (még tanult), amit a fiam vett neki, abba beleadtam pénzt. Együtt ettünk, beszélgettünk stb., nem csináltunk különösebb faksznit ebből, lenyomtam én is két puszit, boldog karácsonyt kívánva.
Külön, nyomatékosan legfeljebb akkor hívnám a gyerek barátnőjét, ha tudnám, hogy két éve együtt vannak, de még nem láttam, egyébként természetes, hogy ha a gyerek el akarja hozni, akkor jön és szeretettel várjuk.
MIT KELL LEPONTOZNI A VÁLASZOMON? mI ROSSZAT ÍRTAM???
12-es válaszoló
Szánalmas!!
Akit ez meglep, az komolyan mondja, hogy neki új, hogy más emberek máshogy élik az életüket?
Akik meg ítélkeznek: nem mindenki extrovertált családba született, attól még, hogy a család visszahúzódó, és nem bratyizik le mindenkivel, nem rossz emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!