Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan esik rosszul, hogy a...

Jogosan esik rosszul, hogy a barátom szülei nem hívnak meg karácsonyra?

Figyelt kérdés

Ma beszélgettem a barátommal és mondtam neki, hogy 25-én meghívtuk hozzánk ebédre.

De ahogy ő mondta úgy jött le, hogy engem ők nem hívtak meg.

Igazából nagyon rosszul esik, mer együtt vagyunk már 9 hónapja.

2015. dec. 8. 11:45
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
87%
Lehet már unják, hogy minden karácsonyi fotón más csaj vigyorog :D
2015. dec. 8. 13:21
 22/50 anonim ***** válasza:
22%
Én meghívtam a 15 és 17 éves lányaim hasonló korú pasijait a családi ebédre, mivel úgy gondolom, hogy akiket ők szeretnek azokat mi is szeretjük, és úgy boldog egy családi ebéd, ha azon mindenki boldog. Szóval egyetértek a kérdezővel, ez nem egy szerencsés dolog, amit a pasija családja csinál, de láttunk már ilyet. Sokat elárul ez a családról de a pasijáról is. Én például ezen a ponton menekülnék
2015. dec. 8. 13:38
 23/50 anonim ***** válasza:
4%

22 es ki a francot erdekel hogy kinek nincs penze futesre? engem tortenetesen nem es az se hogy ki nyomorog.

legalabb annyira nem erdekel mint teged a kerdezo problemaja.

2015. dec. 8. 14:08
 24/50 anonim ***** válasza:
60%
Lehet lepontozni, de a Karacsony az nekem a csalade. Abba csak a csaladtagok fernek bele. A barat/baratno pedig nem csaladtag.
2015. dec. 8. 14:16
 25/50 anonim ***** válasza:
64%
Egyáltalán nem jogos a sértődésed. A karácsony családi ünnep, te pedig nem tartozol a családhoz, még csak élettárs sem vagy, egyenlőre még a fickód sem vesz komolyan úgy tűnik. Abban pedig mi olyan érthetetlen hogy a nagyszülők mennek, te meg nem? Szűk családban szeretnék ünnepelni a karácsonyt, mi is így szoktuk, nagyon sokan így szokták. És azt sem tudhatod nem e esetleg megerőltető lenne nekik anyagilag egy több fogásos ebéd vagy vacsora készítése, és még ugye, az ajándék megvásárlása is, mert ha mát ott vagy, illik neked is ajándékot adni. Így meg lehet átadnak egy jelképes ajándékot egymásnak, és ez a lényeg nekik, nem a nagy sütés-főzés-zabálás. Nem erről szól.
2015. dec. 8. 14:24
 26/50 anonim ***** válasza:
44%

Fel se merülne, hogy ezen problémázzak, az a helyzet. A családnak szíve joga eldönteni, hogy kit mikor hív. Van, akinek még a szorosabb rokonságra sem jut elég idő, mert nincs annyi nap karácsonykor... Írták, hogy van, aki ilyenkor pihenni szeretne (s nem a barátnőnek főzőcskézni valami ünnepit). Lehet, hogy az igazi ünnepi étkezés intim beszélgetős és mindig csak a családé. Akármi lehet.

De ha a kérdezőt ez zavarja, kérdezzen rá, beszéljék meg.

2015. dec. 8. 14:24
 27/50 anonim ***** válasza:
23%

Én annak örülök, ha nem hívják.

Nálunk igazi karácsony sincs, inkább töltöm a barátommal.

2015. dec. 8. 14:31
 28/50 anonim ***** válasza:
25%

a fele lemaradt:

Szerintem ne bánkódj ezen nem tudhatod miért nem hívtak meg.

2015. dec. 8. 14:31
 29/50 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem ne szívd mellre. Ha meghívnak, örülj, fogadd el. Ha nem, akkor ez van. Hiába sértődsz meg, attól nem fognak meghívni, a barátodnak meg ne hisztizz ezért.
2015. dec. 8. 14:39
 30/50 anonim ***** válasza:
28%
Na jó. próbálok lenyugodni kicsit. Eddig kb 4-5 komolyabb kapcsolatom volt az évek során. (Most 32 vagyok, férjjel, gyerekkel.) Minden egyes kapcsolatomnál, ha eljött a karácsony, természetesen ott voltam a barátom családjánál, ha az 25-e volt, akkor, ha 28-a, akkor. A Szenteste otthon, az anyukámmal, a nagyszüleimmel... Azok, akik olyanokat írtak, hogy "mit keresnél te ott 9 hónap után?" nagyon keményen gondolkozzanak el. Van nektek gyereketek?? Fiatok? Lányotok? Ha szerelmes lesz, és együtt jár valakivel ilyen anyósjelöltek lesztek?? Szégyelljétek magatokat!!!! Majd csak a kisfiatokat, kislányotokat várjátok az ünnepekre????? A szerelmét ne hozza??? Betegek vagytok, nem normális felfogással!!! csak azt remélem, hogy az én gyerekem szülei lesznek olyan normálisak, hogy a 25 éves fiamat meghívják! Nem kell ajándék vagy öt fogásos ebéd, de ne legyenek ilyen parasztok. Már bocsánat. Mert ez parasztság. Én meg fogom hívni a fiam párját, ha 1 hónapja járnak, akkor is! És lesz ebéd, és lesz ajándék!!!!!
2015. dec. 8. 14:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!