Vannak családok, akiknél ez nem szokás... Mi még karácsonykor sem eszünk együtt, mindenki a saját kis zugában szeret táplálkozni nekünk a karácson mindig is a pihenésről szólt, nem szeretjük, ha idegenek jönnek olyankor.
2015. dec. 8. 12:00
12/50 anonim válasza:
szerintem sem érdemes ezen rágódnod, ne érdekeljen, mit gondolnak rólad. Ha engem nem hívnának, persze nekem sem tetszene, de hagynám és ünnepelnék a családommal.
2015. dec. 8. 12:01
13/50 anonim válasza:
Ha szentestet kettesben toltitek, szerintem az boven eleg 9 honap utan. Nem jelent semmit, h "nem visz haza", foleg, h mar nem is otthon el. Majd jovore. Akkor gondolj rosszra, ha 2016-ban megcegyuttvlesztek, mrgsem hivnak meg
2015. dec. 8. 12:02
14/50 A kérdező kommentje:
Eddig minden családi összejövetelen ott voltam mert hívtak.
Majd rákérdezek konkrétan.
2015. dec. 8. 12:03
15/50 anonim válasza:
Azért , mert a te szüleid meghívták a barátodat, miért kellene nekik téged visszahívni? Családi ünnep, és ha ők ezen a téren konzervatívabban gondolkodnak, akkor szívük joga. Ne vedd zokon, de nem mindenki akarja az éves családi ünnepet, ahol esetleg mindenki a legbelsőbb magánügyeit, amit esetleg a családdal megbeszélne, azt egy "9 hónapja barátnő" társaságában is ugyanolyan fesztelenül megtenné. Ha majd az élettársa, menyasszonya leszel, akkor sértődj meg ezen.
2015. dec. 8. 12:06
16/50 anonim válasza:
Barátod egyedul lakik,nem tunt fel hogy nem költözött veled össze? Miert is? Mert 9honap az nem sok idő!
Akkor a barátod szulei hogy vegyenek komolyan teged ha a fia kulon lakik van egy barátnője es nem élnek egyutt?
Az a baj eleg ragacsos csaj lehetsz es jogosnak tartod a serodesedet!
Nyilvan a szülők sem buták ha olyan komoly lenne a dolog köztetek akkor minimum "élettársa lennel"mivel adot a helyzet az egyuttelesre.
De gondolom mar ezzen is elagyaltal hogy miert nem költöztök ossze?
Ezzel a természettel jövő karácsonyra mar nem lesz a párod!
2015. dec. 8. 12:28
17/50 anonim válasza:
Én azon pörgök, hogy ne hívjanak ! :"D Ki nem állhatom a szüleit :/
2015. dec. 8. 12:40
18/50 anonim válasza:
Nekem ez nagyon fura.Engem 6 hónapnyi járás után is meghívtak a párom szülei Karácsonykor magukhoz.Sőt,igazából meg sem hívtak,teljesen evidens volt hogy megyek én is,ahogy a barátom is jött hozzánk.Még ajándékot is kaptam tőlük :) Azóta eltelt 4 év :)
2015. dec. 8. 12:42
19/50 anonim válasza:
Nem kell megsértődni szerintem ha nem hívtak meg. Nem mindenki szereti az idegeneket Karácsonykor, attól még nem rossz emberek. Mi pl a saját családjainkhoz sem megyünk 24-25-26-án, csak a két ünnep között. Nem azért mert nem szeretjük őket, csak azért mert ezt az időszak csak szűk családban szeretjük tölteni. Én sem szeretném ha hozzánk akarna jönni valaki. Neked a kilenc hónap sok idő, kívülállónak meg gyakorlatilag nulla.
2015. dec. 8. 12:44
20/50 anonim válasza:
24-ét töltsétek ketteseben, 25-én, 26-án meg látogassátok a szüleidet illetve barátod szüleit. Az fura lenne, ha barátodat karácsony (25., 26.) egyik napján se hívnák szülei, és az is ha csak őt hívnák.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!