Unokatestvérem nem jön az esküvőnkre, mert kértük, hogy ne hozzák a gyerekeiket. Jogosan sértődött meg?
Nem csak őt kértük meg, mindenki mást is. Senkinek nincs ezzel gondja, csak nekik.
Tegyünk velük kivételt? De akkor viszont mindenki mást sértünk meg, nem?
Szerintem nem jogosan sértődött meg és ne tegyetek kivételt.
Nekem is csak rossz tapasztaltaim vannak ilyen téren, érthető, ha ti sem akartok azért felfordulást, mert a gyerekek nem úgy élvezik, mint a felnőttek.
Az a szülő, aki tényleg az egész szertartás alatt és a lakodalom idején a gyerekére felügyel nem igen engedi el magát (nem arra gondolok, hogy nem tud berúgni, egy szimpla beszélgetésre sincs ideje), amelyik meg nem felügyel rá, mert szórakozik, ott általában megvadul a gyerek. És sokszor még az ilyen szülő sértődik meg, ha valaki megszólítja a babucikáját, hogy ugyan viselkedjen már.
A másik része meg az, hogy valóban elég kifogás szaga van az indoknak, novembertől tavaszig elég sok idő van, és unokatestvéred párjának az oldalán is vannak családtagok, akik gondolom nem hivatalosak az esküvőre. Ha a unokatestvéred a lány, akkor a férje családjából valaki biztosan szívesen vigyázna rájuk. Ha meg állandó bébiszitterük van, akkor pláne furcsa, h hónapokra előre ezt nem lehet vele egyeztetni.
Viszont ne mérgeld magad ezen, egyrészt addig még meggondolhatják magukat, másrészt ha nem mennek el, attól nektek még lehet szép esküvőtök.
tudjátok azért fura egy esküvő gyerekek nélkül, mert azért többségében családalapítási céllal házasodnak még mindig az emberek. Én pl férjhez se mentem volna, ha nem akarunk közös gyerekeket. A szerelemhez ugyanis nem kell papír.
szóval egy olyan eseményről kitiltani a gyerekeket, ami arról szól a többségnek, hogy gyereket akar vállalni... Olyan nagyon érdekes ....
"Soha nem mennék el egy olyan esküvőre, ahonnan ki vannak tiltva a gyerekek, sőt a fiatal párt még a facebookon is azonnal törölném az ismeróseim közül. Nekem ilyen ismerősök nem kellenek."
Esetleg jelentsd is fel őket, ha már ennyire nem bírod elviselni, hogy léteznek...
"tudjátok azért fura egy esküvő gyerekek nélkül, mert azért többségében családalapítási céllal házasodnak még mindig az emberek. Én pl férjhez se mentem volna, ha nem akarunk közös gyerekeket. A szerelemhez ugyanis nem kell papír."
A gyerekválalláshoz viszont igen, sőt, már dugni se engedik óvszer nélkül azt, aki nem házas...
gyk: Gyerekvállaláshoz pont annyira kell papír, mint a szerelemhez. Az, hogy neked erről szól az esküvő, nem jelenti, hogy másnak is. Ha valaki azért házasodik, hogy kapjon hitelt, az se jelenti, hogy mindenki viheti a banki ügyintézőjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!