Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az olyan emberek miért vállaln...

Az olyan emberek miért vállalnak gyereket, akik nem akarják támogatni a gyerek jövőjét?

Figyelt kérdés
2015. dec. 6. 18:34
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
84%

A bátyám 23 éves,de érettségin kívül nincs semmije.

Érettségi után ott maradt egy 5-öd,6-od éves képzésen,

Szóval nem igaz, hogy csak érettségije van. 23 éves, azt írod, 21 évesen végzett. Két év alatt egy ideig közmunkás volt.

Valahol megértem, hogy inkább a lakásra költenek, nem arra, aki arra akar alapozni, hogy majd jól megél belőlük :(

2015. dec. 6. 21:28
 32/54 anonim ***** válasza:
39%
és ez a grafikusság honnan jott a bátyádnak? hogy gondolja?
2015. dec. 6. 21:29
 33/54 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom.De több ismerősömnek is fizetik a sulit a szülei.

Mi az,hogy magukat sem tudják eltartani a szülők?

Az olyan ember minek vállal gyereket?

Én egyre inkább úgy látom,hogy nem fogok gyereket szülni egy ilyen világba!

Anyám is folyton azt hajtogatja,hogy jobb ha keresek egy pénzes pasit,mert egyedül nem viszem majd semmire.

2015. dec. 6. 21:31
 34/54 A kérdező kommentje:

"Valahol megértem, hogy inkább a lakásra költenek, nem arra, aki arra akar alapozni, hogy majd jól megél belőlük :("

Hát komolyan ámulok az ilyen embereken.

Én azt hittem az a normális,aki támogatja a gyerekeit.

Nézd,nem éhezünk.Nem minimálbért keresnek a szüleink.Habár ez sem lenne mentség arra,hogy nem támogatják a gyerekeiket.

Egyszerűen csak úgy vannak vele,hogy "ráérünk még"Mert hát úgyis otthon fogunk lakni vagy 30 éves korunkig(szerintük).

Szerintem addig kellene tanulni,amíg fiatal az ember,nem akkor amikor már idősek a szülei,vagy meghaltak.

Én így látom,de már kezdem érteni miért mennek el sokan innen.Ez a mentalistás ami van,ez szörnyű.Ilyen emberek vállalnak gyereket.

2015. dec. 6. 21:36
 35/54 anonim ***** válasza:
77%
"Én azt hittem az a normális,aki támogatja a gyerekeit." ismered a sztorit Jézusról meg a halakról és a halászatról? ;)
2015. dec. 6. 21:54
 36/54 anonim ***** válasza:
42%

ajajj, jönnek a spártai neveltetésben részesült jólmegmondók, akik kenyéren és vízen éltek egész gyermekkorukban, no meg saját önerőből 18 évesen összehoztak egy saját lakást, ja és közben minden segítség nélkül egyetemet és több OKJ-s képzést is elvégeztek...:)

ne foglalkozz velük kérdező, tudod nekik csak a szar jutott, és most próbálják beléd magyarázni, hogy ez így van rendjén, tudod a szomszéd tehene effektus :)

2015. dec. 6. 22:00
 37/54 anonim ***** válasza:
93%

Én azt hittem az a normális,aki támogatja a gyerekeit.

Megmondtam, én támogatom. De a gyerekem tesz is azért, hogy elérje, amit akar. A testvéred azt gondolja, ha pénzt kap, azzal minden meg van oldva. A grafikus művészeti képzés, komoly felvételivel. Elárulod, mennyit készül arra, hogy ha mégis kifizetik neki, sikeresen felvételizzen? Ja, gondolom semennyit...

2015. dec. 6. 22:03
 38/54 anonim ***** válasza:
87%

Kérdező, a te bátyádat is eltartották, amíg tanult, sőt, eltartják most is, mert amit közmunkáért kap, azt a hajára kenheti. Te tényleg nem érted, miről van szó? Mi a francért kéne egy felnőtt, szakmával rendelkező embernek a tanfolyamát fizetniük, aki SEMMIT nem tesz azért, hogy önállósodjon, holott megtehetné, mert megkapta tőlük erre a lehetőséget?

Lehet, hogy hülyeség felújítani a házat, bár nem írtad, konkrétan miből áll ez: a fűtéskorszerűsítés, szigetelés, nyílászárócsere pl. nem fölösleges, ha ott akarják leélni az életüket, hanem olyan befektetés, ami vissza fogja hozni nekik az árát. Egyébként meg az ő pénzük, ők keresték meg. Ha egyetemre akarsz menni, ülj le velük, hogy havonta mennyit tudnának adni, az, hogy nem laksz otthon, költségcsökkenést eredményez, ezt elkérheted. Létezik diákmunka, kollégium, végső esetben diákhitel, ha komolyan gondolod, meg tudod oldani, állami finanszírozáson. Egyébként meg vannak ingyenes OKJ-k, az is megoldás lehet, hogy otthon lakva elvégzel egyet (megjegyzem, ez is támogatás a szülő részéről), aztán elköltözöl oda, ahol kereshetsz is vele, és levelezőn végzel egyetemet.

Számtalan lehetőség adott, a szüleid a semmirekellő bátyádat se lökték ki otthonról, nincs okod nyivákolni, és nem is visz előbbre.

2015. dec. 6. 22:13
 39/54 anonim ***** válasza:
42%
Dehát támogatják a gyerekeket, hisz felnőtt ember létère ott lakik, kap kaját, melegben van. Az, hogy èppen nem ugranak minden kósza ötletre amit kitalál.A szüleid a kétkezükkel megkeresett pénzt arra költik, a havi fix kiadások mellett, ami számukra örömet okoz, nem mellèkesen kifesteni egy lakást nem 10évente kell, úgyhogy jól teszik. Felnőtt gyerekeik vannak akiknek biztosìtjäk az otthont, az ètelt, és emellett még tudnak költeni a lakásra is.Mit vársz? Ha 30 évesen majd azt találja ki a bátyád, hogy még egy szakmát akar tanulni azt is nekik kell majd finanszírozni? Ha nem teszik jössz majd megírt ide őket szidni? Egy kicsit nézz magadba inkább, hogy nem vársz e tőlük túl sokat.
2015. dec. 6. 22:26
 40/54 anonim ***** válasza:
62%

2 életképtelen munkanélküli aki a szüleiből akar megélni

miben lefogadnám se te se a tesod nem kel fel 10 elött

2015. dec. 6. 22:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!