Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az olyan emberek miért vállaln...

Az olyan emberek miért vállalnak gyereket, akik nem akarják támogatni a gyerek jövőjét?

Figyelt kérdés
2015. dec. 6. 18:34
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
67%

Látszik a tipikus megkeseredettség a gyk-s tirpákokon...egyből a rosszindulat..ezért haltok majd meg egyedül vagy társas magányban... valószìnű a kérdező arra gondolt, hogy 18 éves korig gyerek a gyerek amíg a szülőt felelősségre vonhatják ,utána meg mehet amerre lát.

Nos a legjobb választ erre a 3-mas kimerítette...

2015. dec. 6. 19:36
 12/54 anonim ***** válasza:
86%

18 és 23 éves kora közt mit csinált a bátyád?

milyen tanfolyamról lenne szó?

2015. dec. 6. 19:40
 13/54 anonim ***** válasza:
88%
Vannak ingyenes tanfolyamok is.
2015. dec. 6. 19:42
 14/54 anonim ***** válasza:
74%

Én sem kaptam semmilyen támogatást..

Érettségi után elmentem dolgozni. Abból a pénzből tettem le (több) Tanfolyamot. Munka mellett..

2015. dec. 6. 19:50
 15/54 A kérdező kommentje:

Érettségi után ott maradt egy 5-öd,6-od éves képzésen,ami ingyen volt,és semmi haszna nem volt.

21 éves volt,mire azt elvégezte,aztán addigra jött rá,hogy grafikus szeretne lenni,de az a szüleim szerint sok pénzbe kerül.(Nincs ingyen).Nekik minden csak az lenne a jó,ami ingyen van.

Aztán egy ideig dolgozott közmunkán,amit mindent elvettek tőle a szüleim,merthogy milyen sokat kell költenünk,mert a lakásfelújítás sokba kerül.

Gyakorlatilag néha-néha tudott pár új ruhát venni magára(nem drága ruhákat,muszáj volt,mert azt sem vesznek nekünk csak nagyon ritkán).

Közben 2 évente ki kell festetni az összes szobát,mert az már szerintük koszos.Meg mit mondanak,akik odamennek,hogy milyen igénytelenek.

Közben,ha megkérdezi valaki,hogy a gyerek mit tanul,akkor kamuznak valamit.

én értem,hogy szép lakásban akarnak élni,de ezért mindent feláldoznak a gyerekeik jövőjét is.

Ezért mondtam nekik,hogy miért vállaltak gyereket?

Mondtam nekik,hogy én nem is akarok soha SAJÁT lakást,ha ennyit kell rá költeni.Erre azt mondták,hogy milyen hülye vagyok,mert a saját lakásnál nincs szebb.

Meg mondtam nekik,hogy mivel ők semmivel nem fognak támogatni,és hitelt nem fogok felvenni.

Sokat olvastam arról,hogyan jártak a devizahitelesek,stb.

És megfogadtam,hogy soha nem fogok hitelt felvenni.

Egyik barátnőm is,aki most végzett az egyetemen,alig tudja fizetni.

Én még csak 18 vagyok.

2015. dec. 6. 19:58
 16/54 anonim ***** válasza:
23%

Egyetem kizárva.Ilyen feltételek mellett,amik most vannak nem mernénk belevágni.

Milyen feltételek, te drága?

2015. dec. 6. 20:02
 17/54 anonim ***** válasza:
76%

Figyelj csak:

Több mint 72 ezren jutottak be a 2015-ös általános felvételi eljárásban a felsőoktatásba, akiknek közel kétharmada alapképzésre nyert felvételt. Állami ösztöndíjas képzésben a felvettek háromnegyede tanulhat tovább.

Érted, csak be kell kerülni a háromnegyedbe. Az meg nem a szüleiden múlik. CSak rajtad meg a tesódon.

2015. dec. 6. 20:05
 18/54 anonim ***** válasza:
82%
erre találták ki a külföldi melót
2015. dec. 6. 20:07
 19/54 anonim ***** válasza:
67%
A gyerek jövőhét feläldozzák a lakásfelújítás miatt??? Ekkora baromságot már régen hallottam 😀😀Kezdjük ott, hogy az a gyerek már igencsak nem gyerek. A grafikus tanfolyam nem lehet olcsó, ráadásul nem valószínű, hogy megélhetést fog neki biztosítani, a bátyád jobban tenné, ha ráállna valamelyik hiänyszakmära inkább. Erre a tanfolyamra èn sem adnèk pénzt neki. Ha Borsodban éltek valószínű a szüleidnek sincs azért annyi felesleges pénzūk.
2015. dec. 6. 20:15
 20/54 anonim ***** válasza:
71%

#8 ne majmold már te is ezt a külföldi munka szarságot.

végzettség nélkül ott sem érsz egy forintot sem.

ez csak a kocsmákban két fröccs között szokás megbeszélni, hogy kimész egy érettségivel, aztán következő évben BMW-vel jössz haza.

messze nem így működik a dolog.

a kérdező szülei meg földhözragadtak, gondolom olyan a mentalitásuk hogy a gyereknek nem kell tanulni, minden bizonnyal náluk nem a képzettséggel szokás pénzt keresni.

van ilyen, ahol egy családban nem lényeg ha a gyerek nem tud tovább tanulni.

most nem akarom bántani a borsodiakat, de elég messze vannak mindentől, azért is olyan (szar) hely amilyen.

nem csoda ha kialakul az emberekben egy olyasfajta felfogás, mint a kérdező szüleinél, gondolom arra apellálnak hogy a gyerek majd elmegy segédmunkásnak valahova, hisz abból is meglehet élni.

2015. dec. 6. 20:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!