Szerintetek se való már felnőtt embernek fogszabályzó?
ha te ettől jobban éreznéd magad,akkor csináltasd meg
a kollégám is olyan korú,mint te,és neki is most csináltak
Nekem 23 évesen tették fel, 2 évig volt.
Én sem azért akartam, mert akkora nagy probléma lett volna a fogaimmal. Alul enyhe torlódás, fent pedig az egyik fogam elöl nem volt egy vonalban a többivel. Nem bántam meg, hogy megcsináltattam. Több, mint 5 év eltelt azóta, nem álltak vissza a fogaim. Viszont nekem már akkor sem jött ki 300 ezerből mindennel együtt úgy, hogy egy alap fém fogszabályzó volt, nem átlátszó, és semmi extra dolgot nem vettem igénybe.
Ez nem csak szépészeti beavatkozás, a kesze-kusza, előreálló fogsornál gyakrabban előfordul ínysorvadás, fogínyvérzés stb.
Bár nekem lett volna bátorságom anno még felnőttként is megcsináltatni, nem szenvednék ennyit még most is a fogaimmal.
De a gyerekem elviszem, amint lehet, ha akarja, ha nem. Meg fogja később köszönni...
Ez nem olyan,hogy való,vagy sem!!
Te érzed,te tudod h zavar -e a fogsorod vagy sem! Nekem kiskoromban volt,éjszakai kivehető...és nem bántam meg h akkor lett..pedig annó cikinek találtam...most nem 1 olyan ember van körülőttem akik jóval 18 felett vannak, tanulnak vagy dolgoznak és van nekik!! Nem kell mások véleményére adni...
Nem, nyugodtan rakasd fel :)
Én szintén 24 éves vagyok, most vették le nemrég, szóval már én is felnőtt fejjel vágtam vele. Abszolut nem ciki, munkahelyen sose szóltak érte, páromnak kifejezetten tetszett, szüleim rám hagyták, de az elején ők is mondogatták, hogy felesleges. De én makacs voltam.
viszoont nem tudom milyen fogszit akarsz, de a 200 kicsit kevés lesz... Nekem alapból a készülék volt 240. Utána havonta húzták majd 3 éven keresztül, az havi tízezer volt. Összességében több mint 600 ezerbe került. Erre azért készülj fel. 24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!