Egerben ki tud jó felnőtt fogszabályozós fogorvost? Árak?
Nekem az Euromedica-ban, Tűzoltó tér, csinálták a fogszabályzásom olyan 14 és 16 éves korom között. Most 21 vagyok és még mindig odajárok, maximálisan meg vagyok elégedve a munkájukkal. :)
Azonban ez is, mint minden maszek fogorvos, megkéri a magáét.
Nekem 180.000 volt, de az enyém, h is mondjam kicsit speciális volt, mivel egy baleset eredményét kellett helyrehozniuk!
Szerintem érdeklődd meg a recepción, h mennyi lenne neked!
sok sikert! :)
Szia! Mindenképpen Dr. Németh Juditot próbáld meg a fencia klinikán, a Tűzoltó téren! Én már 3 éve oda járok,és szuperül rendben tartják a fogaimat! Nagyon szakszerűen és sztem nem is drágák!
A doktornő nagyon közvetlen. Megmagyaráz és elmond mindent részletesen. Nem beszél rá semmire. Elmondja az előnyöket és hátrányokat egyaránt. Legújabb technológiákkal és anyagokkal dolgozik. Úgy volt,hogy nekem is lesz fogszabályzóm,de sajnos letettem róla egy ideig,mert még 1-2 dolog van a fogammal. De,ha kész akkor tuti nála csináltatom :) :)
Szia!
Dr. Németh Judittól óva intelek. 2 fogam halt el miatta. 2 hónapig csak fognyaki érzékenységre kezelte, nem volt hajlandó röntgent készíteni, aztán kiderült, hogy gyulladt mind a kettő, nem bírtam enni, létezni úgy fájt, majd gyökérkezelte, a gyökércsatornába beletörte a műszert :) Azonnal ott hagytam őt, most a másik dokim próbálja megmenteni a két fogam!!! Pestre kell vele utaznom, hogy a műszert eltávolítsák,ami 100.000Ft!!!!
Akit ajánlani tudok, Badinszki Nándor!! Odafigyel, röntgent készít, nem felületes!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!