Szerintetek se való már felnőtt embernek fogszabályzó?
Egy ismerösöm 45 évesen csináltatta meg, mert annyira zavarta, de korábban nem volt rá elég pénze.
Eleinte furcsállották az ismeresök, aztán megszokták és mára szép, szabályos fogsora van.
Ha téged zavar, a fogorvos szerint meg lehet csinálni, van rá pénzed, akkor csináltasd meg.
Engem alul zavar, nem esztétikai szempontból, hanem mert az egyik úgy hajlik rá a másikra, hogy gyorsan lerakódik a fogkő.
A fogorvosom 30 éves nő, és fogszabályzója van. Szerintem irigyek. Az emberek többsége mindig irigy arra, aki jobban akar kinézni.
Én 23 évesen rakattam fel rögzítettet.Életem egyik legjobb döntése volt ,előtte sose mertem mosolyogni, képen meg minden helyzetbe csak diszkréten mosolyogtam, hogy ne látszódjanak a fogaim. Nemrég vették le és el nem tudom mondani mennyire jó érzés,hogy végre gyönyörű a mosolyom.
Szóval hajrá, nem fogod megbánni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!