Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Havi 400€-ből meg tud...

Havi 400€-ből meg tud élni egy család Németországban?

Figyelt kérdés

Ha együtt vannak, de még nem házasok, tehát a nő nem kap semmilyen támogatást, mivel még nincsenek ledolgozott évei vagy bármi jogosultsága. A férfi kap havi 395€-t, ebből kell megoldani mindent, kivéve az albérletet (16nm), mivel az államilag támogatott.

Milyen színvonalon lehet így élni?

2015. nov. 26. 09:51
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Ennek így semmi értelme. Keresetek melót, mert így elég reménytelen a jövőtök.
2015. nov. 26. 15:45
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem... Ételre elég kb., de rezsire nem.

Nem igaz, hogy nem találtok munkát... Bementek az Argohoz vagy a Trenkwalderhez vagy akárhova és még a héten kezdhettek gyárban... Ne legyetek már szerencsétlenek!

2015. nov. 26. 16:50
 23/25 anonim ***** válasza:

Ha egy haromfös csaladdal szamolok az napi 4€ fejenkent.

Csak viszonyitaskepp, bar nekünk 60m2 a lakas, de a rezsi a következö: 200€ közös költseg, 80€ villany, 60€ viz, telen kb. 40€ fütes ( de csak mert van cserepkalyhank es szinte csak azzal fütünk), 20€ a tv dij, amit akkor is fizetned kell ha nincs tv-d ( jogdij). Egy kosebb lakasban kevesebb a villany, fütes, minden, de sztem 200-250€ alatt semmikep sem all meg.

Marad tehat 3 fönek 30 napra jobb esetben is kevesebb mint 200€-ja. Ami semmi. Ebböl kell kajat, ruhazatot, gyogyszert, es a varatlan kiadasokat fedezni. Megint csak lsszehasonlitaskepp: ket hete voltam fogorvosnal 130€ert tömt egy fogat.

Szerinted meg lehet elni ennyi penzböl?

2015. nov. 26. 23:17
 24/25 anonim ***** válasza:
én éltem külföldön (tanultam), egy olcsó szobát béreltem, sosem vettem ruhát, semmit, mindenből a legolcsóbbat, csak ami tényleg muszáj volt, és úgy voltam meg kb. 5-600 euróból havonta. Egyedül!!
2015. nov. 27. 00:42
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Felejts el. Kajára sem elég, ha kenyéren-vizen élsz, akkor sem.
2015. nov. 27. 09:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!