Németországban fogok dolgozni. Ti hogyan viselitek a család hiányát?
Két kislányom van (2-5 éves), és már most rettegek a gondolattól, hogy nem láthatom csak kb 2-3 havonta őket. Skype-olni tudunk majd szinte naponta, de az nem tudom elég lesz-e. Kint lesz velem a húgom is, talán úgy könnyebb lesz, nem tudom.
Ha van olyan, aki hasonló helyzetben van/volt, írjon már, hogy hogyan könnyebb elviselni a hiányukat?
Nagyon nehezen viselem a változásokat, már most pánikrohamok törnek rám, de sajnos muszáj kint dolgoznom, a családom jövője érdekében.
igy nehez, hogt csalad van mellet :(
en 20 eves vagyok, gyujtottem pezt es egyedul jottem amerikaba... jelenleg masfel honapja vagyok itt, nagyon jo eryem magam, jol keresek, es csoppet sem erzem a csaladom hianyat... bar en nem vagyok nagyon csalad centrikus...
szakacs vagyok, es sokat dolgozom, ez elvonja a figyelmem az e fajta gondolatokrol :))
en is ezt tudom neked ajanlani :))
7-ből 6 napot dolgozom, minden este skype-olunk, de amikor eljön a vasárnap, akkor végem. Olyankor csak pörög az agyam, és olyankor érzem azt, hogy mit keresek én itt.
De sajnos muszáj...
Én nem értem az olyan embert, akinek elég a skype, és nem hiányzik neki a gyereke/felesége...
Az olyan minek csinál gyereket?
Én beledöglök, hogy nem tudom megölelni, megpuszilni őket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!