Elveheti őt tőlem a férjem?
Sziasztok!
2 éve váltunk el. A férjem kezdeményezte az egészet,mert beleszeretett egy másik nőbe. Velem és a fiunkkal korrekt volt. Fizeti a gyermektartást. A fiunk külön óráit és ami a legnagyobb segítség,hogy a lakást nekem,pontosabban a fiamnak adta és a nevére íratta.
A gond,hogy nemrég megtudta,hogy a fiunk meleg és megengedtem neki,hogy a barátja itt aludjon vele.
Amikor megtudta iszonyatosan feldühödött és meg is akart ütni,amire pedig még soha nem volt példa! Majd azt mondta,hogy azonnal ügyvédhez fordul és elveteti a gyermeket tőlem és ezentúl ő neveli.
Megteheti ezt?
A fiam most,15 éves,jól tanul,szorgalmas gyerek és félek,hogy ő fogja ezt megszenvedni,mert bár jó a kapcsolata az apjával és az új csajával,de azért velem akar élni.
szerintem ilyen miatt nem, hisz gondolj bele ilyen nála is simán előfordulhat...nincs rossz körülmények között, szóval nincs ok arra, hogy elvegyék tőled...
a dühe meg azért volt, mert csalódás volt számára, hogy a fia meleg...azért ez tényleg elég nagyot tud ütni az apáknak...
22F
Nem veheti el tőled, sőt!
Van is valami erre szóló törvény a diszkriminációval kapcsolatban, ennek utána kellene nézni.
Ha jol tudom valtoztattak nemreg, es mar egynemuek kozott is ugyanazok a korhatarok, tehat nem tud kiskoru megrontasa, vagy ilyesmi cimen megtamadni.
Szerintem varj egy kicsit, elsore tul nagy sokk lehetett neki megtudni, par nap, par het alatt megemeszti, es mivel a leirasbol ugy latom hogy egyebkent normalis korrekt apa, meg bocsanatot is ker majd toled.
Nem.
A gyermekelhelyezes megváltoztatásához először is 2 évnek el kell telni az ítélet jogerőre emelkedesetol. Másodszor lényeges változásnak kell történnie -a homoszexualitás nem az. Harmadszor mivel a gyerek már 15, elmondhatja a véleményét. Negyedszer pedig ha 15 évig megfelelően nevelte, nincs az a bíró, aki elvenne a gyereket.
Amúgy ez az együtt alvás nekem is meredek ebben a korban, hiába nincs esély terhessegre
együtt alvást én sem engedtem volna. off vége.
de ezért meg azért mert meleg nem fogják elvenni tőled.
Mit hisz az exed? Hogy majd ő kineveli(kiveri) a gyerekből a melegséget?
Ilyen indokkal szerintem nem veszik el. Ha jól tudom ennyi idősen már a fiadat is megkérdezi a bíróság, hogy hol szeretne élni, és figyelembe veszik.
És mit mond a bíróságon? Értem, hogy megijedtél, de gondold végig. Apa bemasírozik a bíróságra és előadja, hogy a gyerek valami teljesen törvényeset csinál, mekkora borzalom, adják neki?
Nálad van a gyerek és ok nélkül lehet elperelgetni egymástól. Gondold végig, hogy ha így el lehetne perelni a gyerekeket, akkor több ezer gyerek költözne évente, ahogy anyu és apu háborúzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!