16 éves lánynál ott aludhat a barátja?
ha ez megnyugtat kicsivel voltam idősebb mint most a te lányod, amikor hazatelefonáltam egy reggel hogy neharagudj hogy nem mentem haza de úgynézki összejöttem valakivel. irgalmatlan módon megijedt ráadásul rá két nappal közöltem vele hogy ott fogok nála aludni
erre mégjobban elfogta a pánikroham de megbeszéltük hogy nem vagyok hülye, és ismerem a dolgok menetét
felesleges a lányodnak ilyeneket megtiltani, ha okos érett lány akkor nem csinál hülyeséget
nekem mikor látták hogy komolyodik pár hét után a kapcsolat, anya kézen fogott és elvitt fogamzásgátlót iratni
és megoldódott a probléma
furcsa hogy elötte sehova nem akart elengedni meg féltett, de mikor összejöttem a barátommal (rá 4 hónappal ismerte meg) mindig elengedett ahova szerettem volna
20L
Én örök életemre hálás leszek anyukámnak, hogy annak idején, olyan 18-19 éves koromban(!) nem engedte, hogy itt aludjon a "barátom" (aki tulajdonképpen, a mai eszemmel visszagondolva csak egy nagyon jó barát volt, de nem "a barátom").
Örülök annak, hogy akkor nem engedte és nem csináltam hülyeséget, és nem feküdtem le vele.
Lehet, hogy a mai világban nem szokás, de én 21 évesen vesztettem el,és egyáltalán nem volt mit megbánni, nem maradtam le semmiről sem. Egy pillanatra sem volt kérdés, hogy "jajj, lefeküdjek vele vagy sem", tudtam, hogy itt az ideje és épp vele kell. Azóta is együtt vagyunk.
Szerintem, ha nem akar szexelni, semmi értelme. Én az ő korában (lehet, hogy későn érő voltam) eszembe se jutott még az sem, hogy barátom legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!