Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 16 éves lánynál ott aludhat a...

16 éves lánynál ott aludhat a barátja?

Figyelt kérdés
Én nem engedtem meg a lányomnak,de azóta duzzog,mert a barátnői már egy éve együtt alszanak a barátjukkal.Nagyon maradi vagyok?
2010. márc. 21. 07:29
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%
Én 26 vagyok, de anno 15 évesen azon is kiakadtak a szüleim, h átmentem egy fiúhoz délután pár órára. Eszünkbe sem jutott a szex, még megcsókolni sem mert, de anyámék már a gyerek dolgot nyomatták. Ezek után inkább nem szóltam ha ott voltunk, mert nem kellett a paláver. Szerintem ott követik el a hibát a szülők, h azt mondják, h NEM.....ahelyett h az igazi okokról beszélnének....kislányom nem szeretném, ha szexelnétek, szeretném ha tudnál a védekezési módokról. Ciki, nem ciki ha anyu anno előhozta volna a témát megmondtam volna neki, h a közelében sem járunk, én még nem akarom, de ha mégis tudtam volna kitől lehet tanácsot kérni!!!
2010. márc. 21. 09:48
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van az utolsónak.Az én anyám se mondott semmit, soha ki nem ejtette a száján azt a szót hogy szex. Ezért mindig a barátnőmhöz kellett fordulnom ha valami gondom volt, szinte minden fél órában hívtam mert annyira nem tudtom még akkor, hogy mennek a dolgok. De mi lett volna ha a barátnőm sem tapasztalt?? Mi lett volna ha nem vagyunk olyan kapcsolatban hogy minden egyes dologra rákérdezhetek? Szerintem megőrültem volna és most frigrid lennék annyira megutáltam volna a szexet.
2010. márc. 21. 10:02
 23/32 anonim ***** válasza:
69%
16 évesen korai szerintem még. Normális esetben 16-17 éves korukban veszítik el a szüzességüket a lányok, nemhogy együtt aludjanak már egy éve egy pasival. Én 20 voltam amikor először nálunk aludt valaki. Az sem volt egy könnyű eset. Középsuliban még nem való. Főiskolás korban már.. 30 éves nő
2010. márc. 21. 10:32
 24/32 anonim ***** válasza:
Na utolsó te vagy a másik véglet. Egy középiskolás lehet 18-19 éves is. Én 19 vagyok. Ne aludjak együtt a pasimmal?
2010. márc. 21. 10:39
 25/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Természetesen fel van világosítva a lányom,jó a kapcsolatunk,de még nem régóta ismeri ezt a fiút,én meg egyáltalán nem.Nem gondolnám,hogy a lányom már szexelni akarna,legalábbis ő azt mondja,hogy eszében sincs még,de nem ismerem azt a fiút,szeretném,ha először nappal jönne el hozzánk és megismerhetném.
2010. márc. 21. 10:50
 26/32 anonim ***** válasza:
Én 16 évesen vesztettem el a szüzességem, de úgy, hogy már ismerte a fiút a családom és már egy éve együtt voltunk. Szerintem először be kellene mutatnia nektek és, ha nem szexelni akar vele, akkor miért ragaszkodik annyira, hogy ott aludjon? Én várnék még, mert így, hogy tényleg nem rég jöttek össze és senki sem ismeri én se engedném ott aludni pedig csak 23 vagyok nincs maradi felfogásom, de korai... Mond meg neki, hogy először szeretnéd megismerni, néha menjen át hozzátok vacsizni, tv-zenek, stb... és utána lehet róla szó, de addig NEM!
2010. márc. 21. 11:24
 27/32 anonim ***** válasza:
Szerintem kezdetben az a normális, ha néha-néha eljár nálatok a fiú délutánonként és majd utána ott alszik. Nem úgy, hogy azt sem tudod kit engedsz be a lakásba és már a 16 éves lányoddal ágyba bújnak éjszakára... Persze, ha már 18 fölött lenne a lányod, akkor már más lenne a helyzet, de addig... megérdemelsz annyit, hogy először bemutassa és fokozatosan haladjanak a többi dologgal. Az igaz, hogy ha akarták, akkor már úgy is megtették (a szexet), de itt nem csak magáról a szexről van szó. Beszélj vele, hogy az ott alvás csak úgy fog menni, ha először megismerheted. Valamit, valamiért! :)
2010. márc. 21. 11:46
 28/32 anonim ***** válasza:

ha ez megnyugtat kicsivel voltam idősebb mint most a te lányod, amikor hazatelefonáltam egy reggel hogy neharagudj hogy nem mentem haza de úgynézki összejöttem valakivel. irgalmatlan módon megijedt ráadásul rá két nappal közöltem vele hogy ott fogok nála aludni

erre mégjobban elfogta a pánikroham de megbeszéltük hogy nem vagyok hülye, és ismerem a dolgok menetét

felesleges a lányodnak ilyeneket megtiltani, ha okos érett lány akkor nem csinál hülyeséget

nekem mikor látták hogy komolyodik pár hét után a kapcsolat, anya kézen fogott és elvitt fogamzásgátlót iratni

és megoldódott a probléma

furcsa hogy elötte sehova nem akart elengedni meg féltett, de mikor összejöttem a barátommal (rá 4 hónappal ismerte meg) mindig elengedett ahova szerettem volna

20L

2010. márc. 21. 13:21
 29/32 anonim válasza:

Én örök életemre hálás leszek anyukámnak, hogy annak idején, olyan 18-19 éves koromban(!) nem engedte, hogy itt aludjon a "barátom" (aki tulajdonképpen, a mai eszemmel visszagondolva csak egy nagyon jó barát volt, de nem "a barátom").

Örülök annak, hogy akkor nem engedte és nem csináltam hülyeséget, és nem feküdtem le vele.

Lehet, hogy a mai világban nem szokás, de én 21 évesen vesztettem el,és egyáltalán nem volt mit megbánni, nem maradtam le semmiről sem. Egy pillanatra sem volt kérdés, hogy "jajj, lefeküdjek vele vagy sem", tudtam, hogy itt az ideje és épp vele kell. Azóta is együtt vagyunk.

Szerintem, ha nem akar szexelni, semmi értelme. Én az ő korában (lehet, hogy későn érő voltam) eszembe se jutott még az sem, hogy barátom legyen.

2010. márc. 21. 15:48
 30/32 anonim ***** válasza:
Na igen, így azért más, h szinte nem is ismered a srácot. SZerintem az teljesen érthető, h először nappal akarod látni, szerintem ezt nyugodtan mondhatod a lányodnak. Egyenlőre egyezzetek meg abban, h jöjjön asrác, amikor akar, hívd meg vacsorára, ebédre és egy pár hét-hónap után visszatértek a dologra. A lányoddal elsősorban azt kell megértetni, h az anyja vagy és jogod van félteni, ettől még nem vagy mumus. Viszont ha nagyon tiltod, akkor titokban fognak együtt aludni v akármit is csinálni. Nehéz egy kamasz lánnyal, velem sem volt könnyű!
2010. márc. 21. 15:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!