Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 16 éves lánynál ott aludhat a...

16 éves lánynál ott aludhat a barátja?

Figyelt kérdés
Én nem engedtem meg a lányomnak,de azóta duzzog,mert a barátnői már egy éve együtt alszanak a barátjukkal.Nagyon maradi vagyok?
2010. márc. 21. 07:29
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
En is annakidejen aludtam a baratnomnel. Nem is a szexen volt a hangsuly, hanem arrol almodoztuk, hogy reggel egymas mellett ebredjunk. Ahogy mondtak is az elottem szolok, ugy is megteszik (meg meg is tettek)hat akkor mar csinaljak emberi korulmenyek kozott. Szerintem neked igazanbol az aggat, hogy mit mondanak a szomszedok...
2010. márc. 21. 08:46
 12/32 titak ***** válasza:
100%

Nekem 17 éves a lányom, és már majd egy éve nálunk lakik a 18 éves barátja - ugyanis az anyja kidobta otthoról "vagy dolgozni fogsz, vagy mész ahova akarsz". Ő az iskolát választotta, mi pedig befogadtuk.

Ha attól félsz amire gondolok, akkor feleslegesen aggódsz. Ha akarják úgy is megteszik, legfeljebb felfáznak ebben a hidegben.

2010. márc. 21. 08:49
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Ha normális kapcsolat van közöttetek, akkor nincs mitől félned. Nem szed össze sem betegséget, sem gyereket. És hidd el, akkor is megteszik ha tiltod, csak max egy bérház falának dőlve, titokban, és neked hazudozva. Ezt szeretnéd ? 16 évesen végül is már nem annyira fiatal ehhez.
2010. márc. 21. 09:12
 14/32 anonim ***** válasza:
100%

Feltételezem, hogy nem kizárólag azért szeretne együtt aludni a lányod a barátjával, hogy lefeküdjenek egymással. Különben meg, ha megakarják tenni, megteszik. Mint ahogy az előttem lévők is írták, nem kell feltétlen este, sötétben, párnák közt csinálni... :-) Annak idején, engem is tiltottak nagyon a szüleim, hisz féltették az egyszem pici lányukat. Én 16 évesen vesztettem el a szüzességem, egy szép délután, a fiúnál. De ez már egy másik történet... :-)

Különben is, nem hiszem, hogy úgy szeretné elveszteni a lányod a szüzességét, hogy a másik szobában ott vannak a szülei és bármikor bejöhetnek. Ennek meg kell adni a módját és szépnek kell lennie, olyannak, amit az ember nem bán meg.

L/22

2010. márc. 21. 09:14
 15/32 anonim ***** válasza:
70%

nah ezert ilyen erkolcstelen ez a mai tarsadalom, mert meg mi szulok sem tudunk peldat mutatni. Ezert van annyi tizeneves lanyanya vilagszerte.

Az en szuleim szigoruak voltak anno velem, es igy felnott fejjel meg is ertem. Szigoruak voltak, de kovetkezetesek. Nem megtiltottak, hanem elmagyaraztak, h miert nem helyes. 17 eves koromban ismertem meg az elso baratomat es 18 eves multam, amikor lefekudtam eloszor vele.

Sose ittam, dohanyoztam, kabitoszereztem, mert el lett magyarazva ( es persze tiltva is) , h miert nem jo ez nekem.

Jol tetted, h nem engedted meg a lanyodnak. Most ulj le vele es beszeld meg vele a dontesed okat. Sok sikert hozza!

2010. márc. 21. 09:16
 16/32 anonim ***** válasza:
33%
Nyilvánvaló, hogy viszonya van a lányodnak a fiúval, no de minek ezt demonstrálni 16 évesen a külvilág felé is azzal, hogy ott alszik a fiú? Saját renoméját rontja és esetleg a további esélyeit is, ha szakít ezzel a fiúval. Én semmiképpen nem engedném!
2010. márc. 21. 09:25
 17/32 anonim ***** válasza:
100%

megértelek, DE kamatyolni nem csak éjszaka lehet....bármikor bárhol, attól meg nem tilthatod......a duzzogásnak nem jó engedni....de szerintem kezdeményezz beszélgetést, mond el neki h miért aggódsz, beszélj nyíltan.

A mai lányok túl korán érnek, én a fogamzásgátlót is szorgalmaznám, mert akkor legalább baba nem lesz....úgyis csinálják, de akkor már legyen biztonságos!!!

2010. márc. 21. 09:39
 18/32 anonim ***** válasza:
100%
Most őszintén meddig akarsz várni, amíg 18 lesz? Lépj már tovább a korral, nem véletlen, hogy a többi szülő is megengedi. Én is együtt aludtam 16 évesen a barátommal. Mondjuk mi tényleg csak aludtunk négy hónapig.(és előttem szóló: én sem iszok drogozok cigizek...nem tudom mi köze van egyébként hozzá) De ha nem engedték volna meg, akkor szexeltünk volna nappal és el is lett volna intézve. Ne kényszerítsd bele a saját lányod, hogy kényelmetlen körülmények között veszítse el. Ha úgyis megteszik akkor már legyen neki jó az első, ez úgyis egész életére kifog hatni.
2010. márc. 21. 09:40
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
Én nem engedném. Fiatalok még, legyen elég a nappali varázs, lesz elég idejük majd az együttalvást is kipróbálni.
2010. márc. 21. 09:43
 20/32 anonim ***** válasza:
100%
Ja és a barátnőm huga most lett 17 éves. Neki sem engedte meg az anyja, hogy együtt aludjanak a barátjával pedig már négy hónapja együtt voltak akkor. Jóban vagyok a csajjal, és elmondta, hogy kint az utcán erdőben történt meg az első... Te is ezt akarod a lányodnak?
2010. márc. 21. 09:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!