16 éves lánynál ott aludhat a barátja?
20 vagyok, 16 évesen jöttem össze barátommal (4 éve), és egymásnál aludtunk, kb 1-2 hónap után.
Ha nem bízol a fiúban, akkor legalább, ha lehet, nálatok aludjon a srác.
Manapság ez már megengedett dolog (általában írom, nem mindenkinél azért), de értem én a félelmeket. Beszéld meg vele, tudom, hogy nehéz egy kamasz lánnyal. Esetleg a barátja szüleivel is beszélhetnél, ha a nálatok való alvás nem megengedett.
én sem örülnék, ha a 16 éves lányomnál ott aludna a barátja, de!
ha meg akarják tenni, úgyis megteszik. sokkal jobb, ha inkább felkészíted arra, mi vár rá (hogyan védekezhetnek stb.), mintha valahol bújkálnak, és esetleg becsúszik egy baba.
a másik: hosszú távon te is jobban jársz, ha ott a srác. amíg ott van nálatok, szem előtt tudod tartani ;) amíg a lányod nálatok van egy fiúval, mindig tudhatod, hogy közel van és biztonságban van. a fiú is sokkal jobban fog a lányodra és magára is figyelni, nem fog akármit megengedni magának.
szóval, inkább engedd be őket :)
Maradi felfogás,ha azért nem engeded,hogy ne szexeljenek.
Mindig is úgy gondoltam,hogy egy anya-lánya kapcsolat őszinte kell,hogy legyen,mindig kell tudni hol a határ,ki meddig mehet el;ha te nem bízol a fiúban,nem tetszik és ennek szerinted oka van akkor beszéld meg a lányoddal,ár hallgatni úgysem fog akkor rád, de tanácsot, véleményt mindig lehet adni/alkotni:)
Én a heledben megengedném neki,főleg ha most vezsíti el,mert az egy lánynak mindig jobb otthon, de kikötném,hogy csak szombat esetleg péntek este lehetne, a többi időt szánja a tanulásra.Ebben szerintem nincs semmi megis engedtek , a kecske is jóllakott és a káposzta is megmaradt.A szexet mindenki elkezdi egyszer,legyél annyira jó,hogy felvilágosítod, veszel nekik óvszert és amikor a barátja ott alszik,akkor mondjuk este ti elmentek kikapcsolódni nem őrködtök felette.
ha jól értem nem a lányod menne a fiúhoz, hanem a fiú menne hozzátok.
Annak idején nekem nem engedték, hogy a fiúnál aldujak sem azt, hogy én nálam aludjon egy fiú.(30-as vagyok)
Ezért behazudtam, hogy a barátnőmnél alszom és csajos buli lesz. Azt megengedték.
Szóval inkább menj bele, hidd el addig jó, amig a lányod szem előtt van és tudod hova megy.
Sőt tovább megyek. Ha teszem azt elmennek bulizni, igenis a fiú kisérje haza. És ha már elkisérte maradjon ott. Kicsit más világ van már. Annyi barom van az utcákon éjszaka, hogy sokkal jobb, ha van egy állandó fiúpartnere, aki elkisérgeti.
hidd el ezzel sokkal jobban óvod a lányodat. És igenis beszélj vele a testiségről, akár elviheted nődokihoz.
Sajnos a tiltások és a szülő-gyerek közötti nem megfelelő bizalom sokszor vezet tragédiához.
Ez nem maradiság kérdése, értem én a te (mint édesanya)
aggódásodat, de inkább áploj jó kapcsolatot Te is a fiúval. Hiszen, ha te nem vagy ott, ő vigyáz a lányodra.
utolsó voltam: egyébként én, ha 16 évesen ott aludtam volna a barátomnál, mikor tudván tudom, hogy a szülei is otthon vannak, biztos nem kamatyoltam volna vele :) valahogy feszélyezett volna, hogy nem vagyunk egyedül.
na, de ez a megboldogult 80-90-es évek voltak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!